Зірки-чоловіки, які виявилися ухилянтами і покинули Україну: онук Софії Ротару, Олег Винник, Влад Яма, Еллерт

Насправді з початком повномасштабної війни в Україні багато людей мусило покинути свої домівки. Звичайно, більшість з них жінки та діти. Але є й чоловіки, навіть відомі.

Ніхто не очікував що розпочнеться війна, і звісно, у всіх людей в стресових ситуаціях спрацьовує інстинкт самозахисту. Це не залежить від того, наскільки людина смілива. Це емоція, яку контролювати важко. Тому, багато хто просто виїхав з України, якщо була така можливість і за це, чоловіків засуджувати не можна.

Влад Яма

Владислав Яма виїхав разом зі своєю родиною ще на самому початку бойових дій. У нього є дружина та ще малий син, для якого війна – це зруйнована психіка та сумні спогади та страхи. В Ями була можливість не залишати родину саму у США, тому, щоб дружина Лілія та син відчували підтримку та турботу, він залишився з ними в Америці. Поки що Влад не збирається повертатися, бо ще небезпечно.

Олександр Еллерт

Учасник та переможець найромантичнішого шоу “Холостячка” Саша Еллерт також виїхав в Америку. Чоловік мав змогу покинути небезпечні кордони своєї країни та певний час пожити у безпечному місці. Нині чоловік живе та працює в Америці. Він почав виступати на стендапах та займатися улюбленою справою. Тому, повертатися додому, Еллерт не поспішає.

Олег Винник

Олег Винник
Олег Винник

Володар українських вовчиць виїхав з України ще перед початком війни, адже його стан здоров’я різко погіршився. А оскільки була велика загроза нападу росіян, Винник перестрахувався та поїхав лікуватися в Німеччину. До того ж там живе його син Юліан. Зараз стан Олега кращий, але йому все ж таки не вдається побороти недуг до кінця.

Онук Софії Ротару

Анатолій Євдокименко
Анатолій Євдокименко

Анатолій Євдокименко перетинав кордон незаконно, за що перший раз його затримали та нікуди не пустили. Та врешті-решт, крізь певний проміжок часу, хлопцеві таки вдалося виїхати за кордон та возз’єднатися зі своєю коханою дівчиною.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.