“Казав, що буде намагатися”: Лобода вступилася за Кіркорова з Лорак та розсекретила їхню справжню позицію

Філіп Кіркоров та Ані Лорак, не дивлячись на те, що аудиторія очікувала від них твердої позиції, так і продовжили мовчати. Нещодавно Світлана Лобода розповіла, чому так склалося.

Найдивнішою поведінкою для українців здалися позиція Філіпа Кіркорова та Ані Лорак. Перший, є болгарином за національністю, а також чоловіком Алли Пугачової, чию думку він високо цінує. Екс-дружина виконавця виступила проти війни, і ба більше, покинула російську федерацію заради безпеки своєї родини.

У Кіркорова хочуть відібрати будинок
Світлана Лобода розповіла про ставлення Філіпа Кіркорова та Вні Лорак до війни

Ані Лорак же є буковинкою і має багато родичів, які зараз знаходяться в Україні. Тож її мовчання також багатьох вразило, адже не дивлячись на заявлену “аполітичність”, зачіпаються і її особисті інтереси.

Світлана Лобода розповіла про ставлення Філіпа Кіркорова та Ані Лорак до війни

Кондратюк назвав Лорак і Лободу дурочками
Лобода вступилася за Філіпа Кіркорова з Ані Лорак

Нещодавно Світлана Лобода, яка на відміну від вищевказаних виконавців заявила про свою позицію та повернулася в український шоу-бізнес, розповіла про те, що Філіп Кіркоров насправді проти війни, але не знайшов в собі хоробрості заявити про це на всю Україну.

“Я писала багатьом артистам. Я просила їх не підтримувати режим і просила зрозуміти нас, показувала кадри, відправляла відео. Кіркоров говорив, що буде намагатися це робити, що для нього це важливо, що він все розуміє, але потім минув час, і я думаю, що його просто нагнули, як і всіх”, – розповіла Світлана Лобода Раміні Есхакзай.

На рахунок Ані Лорак Світлана не була настільки красномовною, але заявила, що вони там живуть багато років, і в них абсолютно інша ситуація, ніж в неї, а тому несправедливо їх порівнювати між собою, а звинувачення у мовчанні, мовляв, маніпуляція.

Варто відзначити, що і раніше в мережі з’являлася інформація про те, що Філіп Кіркоров дуже засмучений через те, що відбувається. Мовляв, поп-король намагався слідувати своїм особистим інтересам і виходячи з цього поводився, однак його позиція все одно не вберегла його від втрати минулого життя.

Наприклад, Філіп більше не має можливості брати участь у Євробаченні, яке він просто обожнює. Тобто, розрахунок артиста виявився не цілком вірним.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.