Нова обраниця Остапчука Полтавська показала, як шоумен завалює її букетами тюльпанів: романтика без меж

Володимир Остапчук відомий український телеведучий і шоумен, за життям якого стежить велика кількість українців. Особливу увагу привертає особисте життя чоловіка.

Відомо, що за плечима Остапчука цілих два розлучення, які не пройшли тихо та без розголосу. Його особисте життя є досить бурхливим та непостійним. Тому, інтерес до нього був прикутий завжди. Спочатку вся країна з цікавістю спостерігала за розлученням Остапчука та Олени Войченко, адже це було дуже гучно. Олена тоді звинувачувала чоловіка в усіх гріхах, які є можливими. Але Володимир у свою чергу не надто активно на все це реагував.

До того ж у період розлучення Володимир познайомився зі своєю майбутньою дружиною Христиною Горняк. Вони познайомились випадково та закохалися одне в одного з першого ж діалогу. Тому, для Войченко це стало ще одним приводом звинуватити свого екс-чоловіка у зраді, якої, по суті не було.

З Горняк Володимир прожив майже три роки, а от у шлюбі вони перебували 2 роки. І ці пару років були дуже щасливими та насиченими в житті обох партнерів, багато подорожей, романтики, спільних проєктів, будівництво будинку та багато чого іншого. Головне, що вони були щасливими. Проте ця ідилія довго не протягнула і кілька місяців тому, пара розлучилась.

Та здається, жоден з них не шкодує про своє рішення, адже нині у Володимира вже є нові стосунки з молодою обраницею Катериною Полтавською. Дівчині лише 22 роки, вона дуже юна, проте змогла зачепити серце Володимира та втримати його поруч.

Сторіс Каті

Нині Катя демонструє свої стосунки з шоуменом, але не показує спільних фото, лише сніданки, обіди та подорожі. А також, днями Полтавська показала два букети від коханого. Це були тюльпани, й до того ж не маленькі. Тож, дівчині вистачає романтики у стосунках з Володимиром, а це дуже важливо у стосунках чоловіка та жінки.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.