Володимир Остапчук знайшов свою Таюне і приміряв образ Володаря вовчиць Олега Винника: лишилось лише заспівати

Популярний телеведучий та успішний шоумен Володимир Остапчук є ще й досить гарним коміком та актором. Тому, іноді йому не важко приміряти на себе різні образи.

Володимир дуже артистична людина, по-перше, він ведучий, а значить, що на сцені він грає, звісно, не завжди, проте це присутнє. Також чоловік часто брав участь у різноманітних шоу, де йому також потрібно було дотримуватися певного образу. Тому, не дивно, що Остапчук проявляє себе іноді як актор.

Володимир Остапчук

Також відомо, що Володимир брав активну участь у довоєнних зйомках розважальних шоу “Маска” та “Ліпсинг батл”. Головною умовою обох проєктів – було перевтілення. А от інші судді та учасники мали вгадати хто це, та кого пародіює, а також оцінити виступ за певними критеріями.

Так, наприклад в соціальній мережі instagram чоловік неодноразово демонстрував свої перевтілення. До речі коли він ще був одружений з Христиною Горняк, то заради контенту міг приміряти її речі та образи. Певно, дух пародиста у Володимирі живе доволі давно та міцно, адже це на рідкість.

Так, наприклад, днями Остапчук показав себе в образі володаря всіх вовчиць в Україні Олега Винника. Певно, це врізана фотокартка, адже зараз розважальні шоу типу “Маска” не виготовляються. Та й Винник нині живе та лікується за кордоном. Тому перевтілюватися в нього зараз, немає потреби.

Остапчук в образі Олега Винника

Проте варто сказати, що Володимир дуже правдоподібно перевтілився в образ Олега, адже схожим є все, одяг, постать, зачіска та, поведінки на камеру. А все це каже про те, що професіоналами Остапчука на високому рівні. І можливо, його в майбутньому таки чекає сцена якогось розважального шоу. Але не в якості ведучого, а в якості гарного актора.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.