36-річна Христина Горняк після розлучення з Остапчуком заявила, що мріє стати мамою: “Не обов’язково в шлюбі”

Христина Горняк стала відомою в інтернет-просторі завдяки тому, що кілька років тому вона вийшла заміж за ведучого Володимира Остапчука, з яким у неї почалися відносини ще за часів його розлучення.

Христина дуже розумна жінка, яка самостійно побудувала свій бізнес у сфері нотаріату. Вона багато років консультувала багато клієнтів, в тому числі й дуже заможних. А, як відомо, нотаріус — це прибуткова справа, варто лише бути професіоналом і грамотно та чесно працювати та вміти комунікувати з людьми, особливо з впливовими.

Христина Горняк

Саме своєю самостійністю та непокірливістю Христина з першої ж розмови підкорила Остапчука. згодом вони стали парою, яка цікавила всіх навколо, а потім Володимир зробив неймовірно красиву пропозицію руки та серця Горняк. І вона, звісно, погодилась.

Так, пара прожила у шлюбі 2 роки й за їхніми стосунками було дуже цікаво спостерігати, адже саме ця зіркова пара просто сяяла від щастя. Вони обидва демонстрували гармонію у своїх стосунках та безмежне кохання. Та у 2022 році їхня ідилія закінчилась, і пара розлучилась. Та якщо від першого шлюбу у Володимира є діти, то з Горняк вони не встигли народити малюків.

І справді, ще під час шлюбу жінку просто замучили цим питанням, адже нині їй 36 років. У сучасному світі вже нормально, що жінки народжують пізно, або не хочуть дітей взагалі. Але не всі ще дійшли до цього, тому й не можуть зрозуміти, як у такому віці можна не мати дітей. І якщо чесно, такі питання дуже сильно пригнічують. Та Горняк вже звикла до таких запитань, тому дає зрозумілі відповіді та дуже спокійно. І цього разу Христина відповіла абсолютно чемно.

“Всиновлення – це великий крок. Пишаюсь та поважаю таких людей. Щодо себе, мені до 40 ще 4 роки, дивлячись на те, як змінилось моє життя за останні пів року, то тут щось гадати складно. Я взагалі поки не сильно турбуюсь цим моментом і в 40 теж життя не закінчується. Дітей хочу, але хочу, щоб у них була і мамо і тато. Не обов’язково в шлюбі, але головне присутність в їхньому житті” – відповіла Христина.

Відповідь Христини

Тож, як і раніше жінку не турбує це питання, адже її життя зараз яскраве та наповнене, тому в неї немає дефіциту чи потреби мати дітей прямо тут і зараз. Тим паче наше життя дуже непередбачуване.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.