Слава Дьомін розірвав зв’язок з екс-холостяком Топольським після багаторічних стосунків: “Це сумна тема”

Знаменитий український блогер та радіоведучий Слава Дьомін зізнався, що розірвав своє спілкування зі своїм другом дитинства Алексом Топольським.

Знаменитий український ведучий Слава Дьомін ніколи не приховував того, що має досить близькі стосунки з головним героєм 12-го сезону романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Алексом Топольським довгу історію взаємин. Чоловіки були знайомі з дитинства, довго товаришували, а їхні матері дружили між собою.

Коли у Слави народився син, Алекс став його хрещеним батьком. І навіть проживання у різних країнах та тривала розлука не зруйнували їхньої дружби.

Слава Дьомін натякнув на возз'єднання з колишньою
Слава Дьомін розірвав зв’язок з Алексом Топольським

Здавалося б усі випробування на стосунки були пройдені, але після завершення зйомок шоу все змінилося.

Нещодавно Слава зізнався на своєму YouTube-каналі, що вони більше не спілкуються. Примітно, що при зйомках пост-шоу ведучий про це навіть не згадував, хоча воно знімалося через рік після закінчення програми. І власне їхня взаємодія здавалася доволі доброзичливою та без підтексту.

Слава Дьомін розірвав зв’язок з Алексом Топольським

Дьомін наважився розповісти про розірвання взаємин з другом дитинства після того, як почав отримувати численні питання щодо Алекса та його любові до російської музики, адже даний нюанс дуже тривожить українців у нинішні часи. Здебільшого дана тема піднімалася через особистий акаунт чоловіка в соціальній мережі Instagram.

Слава Дьомін розірвав зв’язок з Алексом Топольським

Втім, Слава не тільки не зміг відповісти на питання своїх підписників, але й дав зрозуміти, що вони припинили розуміти одне одного, тому розірвали зв’язок.

Агресії чи образи на екс-холостяка Алекс не демонструє. Навпаки бажає йому щастя та кохання.

“Так, ми дружили з самого дитинства, але іноді настає момент, коли дружба закінчується, коли не хочеться втрачати гармонію із собою. Це мої погляди, а Алексу бажаю якнайшвидше знайти справжнє кохання, яке змінить його життєві принципи”, – зізнався Слава у своєму відео-ролику.

Натомість Алекс поки що взагалі ніяким чином не коментує, те, що відбувається між ним та його старим другом і кумом. Варто відзначити, що репутація головного героя після завершення зйомок вже неодноразово зазнала потрясінь, а зберегти хороші стосунки з учасницями йому не вдалося.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.