До молдавського мачо Дана Балана: Тіна Кароль покинула Україну і зізналася, заради кого поїхала за кордон

Знаменита українська співачка Тіна Кароль виїхала з України та засвітилася в іншій частині світу. Де знаходиться поп-діва, чому виїхала та коли повернеться?

Як відомо, 2022 року Тіна Кароль організувала гастрольний тур різними країнами світу, який має благодійну мету. Зароблені кошти поп-діва перераховує Україні, що бореться за свою незалежність.

За цей проміжок часу артистка встигла побувати і на Близькому Сході, і в Азії, і в Європі і навіть в штатах. Як наприклад, нещодавно стало відомо, що Тіна Кароль з’явилася в Каліфорнії.

У мережі з'явилося відео першої зустрічі 21-річної Тіни Кароль та 15-річної Юлії Саніної
Тіна Кароль покинула Україну

​Тіна Кароль покинула Україну

Український гурт The Hardkiss давав великий благодійний концерт у Лос-Анджелесі у США. Під час виступу до солістки колективу Юлії Саніної приєдналася її колега Тіна Кароль. У дуеті співачки розкачали зал потужним виконанням спільного хіта “Вільна”. Звісно, це стало неймовірним сюрпризом для глядачів, які не очікували на такий перфоманс.

Примітно, що поп-діва вперше за довгий час приїхала у країну проживання свого екранного партнера молдавського мачо Дана Балана.

Нагадуємо, що станом на 24 лютого Дан знаходився в Україні, про що його фанати не мали жодного уявлення. Ба більше, чоловік не міг виїхати з країни впродовж декількох тижнів, адже через декілька місяців організатор заходу, на якому мав з’явитися виконавець зізналася, що Дан боровся за право покинути Україну та опинитися в Молдові, де він мав вести Національний відбір на Євробачення.

У цей самий час Тіна Кароль спочатку перебувала на Київщині, а потім виїхала в Польшу, де брала активну участь у мітингах. Невідомо, чи спілкувалися у цей час виконавці, адже обидва жодним чином не коментують свої стосунки після скандалу з піаром на “Голос країни”.

Не дивлячись на крупний бізнес та статус суперзірки в Молдові, Дан вже багато років проживає саме в Сполучених Штатах Америки і має в Нью-Йорку розкішну квартиру. Ба більше, свого часу артист мав реальну можливість стати голлівудською зіркою і підкорював світові чарти.  Втім, виконавець вирішив сфокусуватися все ж таки на ринку пострадянського простору. І на момент 24 лютого це йому принесло змішані результати, так як останню пісню довелося видалити та перевидати румунською мовою.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.