Пішла до молодшого і віддала доньку: на кого американська дружина Володимира Кличка проміняла екс-коханого

Колись роман Володимира Кличка та Гейден Панеттієрі більшості здавався голлівудською казкою. Але у цієї казки був вельми сумний фінал. Усі деталі в статті.

Роман Володимира Кличка та Гейден Панеттієрі був одночасно і бурхливим і неймовірно глянцевим. Преса не просто слідкувала за розвитком їхніх стосунків, а намагалася підловити їх на вулицях, слідкувала за ними в ресторанах та на пляжі, а фотографії одразу ж потрапляли в таблоїди.

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі
На кого американська дружина Володимира Кличка проміняла екс-коханого

Офіційною дружиною спортсмена голлівудська красуня не стала. Акторка увесь час перебувала у статусі нареченої, але навіть його згодом втратила. Пара розсталася і, варто відмітити, мала ряд серйозних проблем, які дали тріщину в стосунках.

На кого американська дружина Володимира Кличка проміняла екс-коханого

Зокрема, Гейден не перебувала у стані, щоб слідкувати за їхньою спільною дочкою Катю Євдокією Кличко. Не так давно акторка вперше заявила, що підписувала документи в неадекватному стані, а тому Володимир забрав дитину нібито неправомірно.

Вона досі жалкує про таке рішення та вважає, що могла б подолати свої проблеми заради дитини. Зараз мати бачиться з нею лише у свята та в рідкісні вихідні.

“Якби Кличко підійшов до мене і сказав, що через мій стан, буде краще, щоб дочка залишилася з батьком, я б його зрозуміла і погодилася б відвідувати її”, – сказала в одному з інтерв’ю актриса.

Разом з дочкою спортсмен поселився в Києві, а спадкоємицю віддав на виховання своїй матері. Після початку повномасштабної війни в Україні вона була евакуйована.

Тим часом Гейден встигла декілька разів оскандалитися. Наприклад, через бійку посеред вулиці Лос-Анджелесу. Провокатором став її бойфренд, який щось не поділив з іншим чоловіком. Гейден же намагалася зупинити чоловіків, але потрапила під роздачу.

Колишня Кличка Гейден Панеттьєрі зі своїм новим хлопцем Браяном Гікерсоном
Колишня Кличка Гейден Панеттьєрі зі своїм новим хлопцем Браяном Гікерсоном

Раніше в мережі з’являлася інформація про те, що у її нового бойфренда, з яким вона і раніше мала стосунки, є проблеми з контролем гніву. Втім, наскільки це правда достеменно невідомо.

Пара поки що не поспішає рухатися вперед та узаконювати свої стосунки. Тим паче, що нещодавно Гейден втратила рідного брата.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.