27-річна Аліна Гросу повідомила про поповнення в сімʼї та показала малюка зі Штатів: вже вміє стояти на ніжках

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше за довгий час показала свого маленького племінника, якому не більше 2 років. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська співачка Аліна Гросу, з якою глядачі знайомі з її дитинства півроку тому повідомила про те, що виїжджає з України за кордон. Її рішення супроводжувалося сильною критикою з сторони аудиторії, і це не дивлячись на те, що 2022-й вона здебільшого провела разом зі своїми співвітчизниками, і всіляко допомагала їм.

Співачка одразу ж наголосила, що опинилася в Сполучених Штатах Америки не заради відпочинку чи перезавантаження: вона мала доволі чітку мету. Згодом Аліна Гросу поділилася, що вступила до спеціальної школи акторів і набирається майстерності.

Аліна Гросу повідомила про поповнення в сімʼї

Втім, навчання швидко перервалося через стан здоров’я Аліни. Гросу потрапила на операцію минулого літа і згодом зрозуміла, що має потребу в реабілітації, яка пройшла в Індії. Після лікування артистка повернулася до Штатів, де продовжила проходити підвищення кваліфікації. Зараз вона навіть знайшла для себе роботу, але поки що замовчує її суть.

Аліна Гросу повідомила про поповнення в сімʼї

Натомість зірка вирішила потішити своїх фанатів прекрасною новиною. Виявляється, в сім’ї не так давно сталося поповнення. Аліна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала свого маленького племінника. Хлопчику приблизно 1,5–2 роки. Для кадру його вдягли у розкішний піджак в горошок, а також добре причесали.

Як відомо, Аліна Гросу дуже любить дітей і багато часу проводить як зі своїм рідним братиком, так і з численними маленькими родичами.

Нагадуємо, що до початку повномасштабної війни в Україні артистка активно обговорювала з журналістами створення її сім’ї з Романом Полянським. Пара планувала придбати власний будинок та була готова до більш серйозних стосунків, тобто одружитися та народити дітей. Потім після 24 лютого шанувальники підозрювали, що актор не залишиться зі своєю українською коханою і мали рацію. Росіянин покинув територію України і незабаром з’явився в Москві. Натомість Аліна Гросу проходила реабілітацію сама, а згодом прийняла рішення про поїздку.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.