Еллерт у Ванкувері, Юсипчук в Дубаї, Влад Яма в Маямі: де осіли “переселенці” українського шоу-бізнесу

Коли в Україні почалася повномасштабна війна, багатьом українцям довелося виїхати з України заради безпеки. Своєї, своїх дітей, дружин, матусь і так далі. Тому й чоловіки також залишили країну.

Насправді багато українських чоловіків виїхали за кордон, хтось встиг вчасно, тобто на самому початку війни, коли навіть на кордонах була паніка та чоловіків пропускали без жодних проблем. А дехто з самого початку мав змогу поїхали за кордон, бо мав потрібні документи або підходящий соціальний статус.

Тому, наприклад, для багатьох зірок чоловічої статі не було проблемою перетнути кордон та виїхати за межі України на тривалий час. Так, наприклад зараз ми перерахуємо імені найвідоміших втікачів, які досі перебувають за кордоном.

Владислав Яма

Влад разом з дружиною Лілією та сином Леоном від самого початку повномасштабного вторгнення росіян, виїхав в США. І перші пів року ні він, ні його дружина блогерка не розповідали де вони перебувають та взагалі не виходили на зв’язок. Та крізь 6 місяців виявилось, що родина Ями перебуває в Маямі і живе там в гарних умовах та новим життям. Поки що родина танцюриста не збирається повертатися додому, адже для сина тут все ще небезпечно.

Олександр Еллерт

Екс-наречений акторки Ксенії Мішиної також поїхав за кордон і обрав для себе Америку. Та Саша не приховував, де він та чим займається. Звісно, не обійшлося без критики та хейту, але кожен сам обирає де і як йому жити. Навіть зараз. Тож, у Ванкувері та інших містах Америки Саша дає концерти, точніше, виступає на стендапах, чим і заробляє на життя.

Богдан Юсипчук

https://www.instagram.com/reel/CnwR1wtp-nt/=

Найгарніший чоловік планети Богдан Юсипчук нині проживає в Дубаї, де чоловік бере участь у конкурсах краси, де презентує Україну та надає розголосу темі війни. Тож, поки що у Богдана багато справ та роботи за кордоном. І найближчим часом повертатися додому він не збирається.

Схожі статті

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.