Дружина переможця “Голосу країни” Роми Сасанчина Іванна зробила трендову стрижку весни 2023: класичне каре

Кожна жінка навесні хоче змінюватися та оновлювати свій образ, оскільки весна – це час змін. А що може кардинально змінити жіночка в собі – це зачіска, форма нігтів або стиль.

І загалом жінки обирають змінювати зачіску, але перед тим як підстригтися, всі дівчата дивляться нові тренди. Адже можна не вгадати зі стилем, довжиною або кольором. Та насправді є універсальні стрижки, які завжди є актуальними. Наприклад, стрижка боб-каре, вона вже не один рік є неймовірно популярною. А найголовніше те, що ця стрижка пасує майже кожній дівчині. Але є одна деталь – варто правильно підібрати свою довжину. Адже можна зробити подовжене, або навпаки вкорочене, чи класичне.

Іванна Сасанчин

Саме тому така стрижка, як каре ніколи не виходить з моди, бо вона вважається універсальною та завжди влучною. Каре доповнює образ та кожну жінку робить особливою та неповторною. До того ж каре можна доповнити чубчиком, а ось яким, ви вже обираєте з майстром, адже він має пасувати до овалу вашого обличчя.

Так, наприклад, молода дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванна вирішила змінити свій стиль та оновити образ. Дівчина підстригла волосся і тепер демонструє модну зачіску – боб-каре. До речі Іванні дуже пасує новий образ, оскільки вона підібрала для себе правильну довжину.

Свій новий образ Іванна продемонструвала у своєму особистому блозі в соціальній мережі instagram. А ось раніше Сасанчин дуже сильно хотіла відростити своє волосся, а воно в неї було достатньо довгим. І для когось це шоковою новиною стало.

Але весна все ж таки приносить свої бажання та змінює і оживляє все на своєму шляху. Тому, варто сказати, що Іванна не єдина дівчина, яка захотіла кардинально змінити свою зовнішність та стиль. До того ж з коротким волоссям зручніше доглядати за маленькою дитиною.

Схожі статті