Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва продають свої популярні російськомовні пісні: розривають всі зв’язки

Віра Брежнєва відома співачка, яка робила кар'єру на дві країни. Свій шлях вона починала в Україні. А тепер вирішила повернутися та знову стати суто українською виконавицею.

Брежнєва стала справжньою зіркою завдяки участі у гурті “ВіАгра”, який з самого початку став неймовірно популярним та приносив дівчатам шалену славу. А продюсерам, звісно, гарні рейтинги, можливість реалізовувати нові проєкти та виводити гурт на новий рівень. Тож, так і почалась слава Віри. Та далеко не весь свій кар’єрний шлях вона була частиною гурту. Згодом жінка вирішила стати самостійною артисткою. І її підтримав Костянтин Меладзе та взяв її під своє крило.

Віра Брежнєва

Тож, тепер вже багато років Віру вважають справжньою зіркою двох естрад, вона співала як в Україні, так і в росії. А також вона стала ще й акторкою та навіть грала любовні сцени з Володимиром Зеленським. Тому, Віра чудово розуміє, яка він людина та приймає адекватну свідому позицію у цій війні. Артистка вже давно виїхала з росії до Європи й активно допомагає українцям.

Майже з самого початку війни в Україні ходили чутки про те, що Брежнєва та Меладзе ледве не розлучаються через різні позиції, адже спочатку Костянтин не збирався залишати все, що він має у росії. Але згодом він також прийняв адекватну позицію та підтримати свою кохану жінку у її проявах благодійності.

Тож, зараз Меладзе оголосив продаж всіх своїх пісень російською мовою, адже тепер це не відповідає їхній позиції та громадянській позиції. Тому, всі пісні Віри Брежнєвої, та гурту “ВіАгра” можуть купити всі охочі.

Меладзе та Брежнєва продають свої пісні

Також варто нагадати, що зовсім нещодавно виставили на продаж свій заміський будинок, який, поки що ніхто не купив, адже купувати нерухомість у рф зараз досить небезпечно та ризиковано. Всі розуміють, що умови для життя там не найкращі, хоча казки по телевізору говорять про інше.

Схожі статті

45-річна Гайтана зізналася, чому поставила паузу в кар’єрі: “В такому стані пройшли місяці”

В минулому дуже популярна співачка Гайтана вперше висловилася про паузу у своїй кар'єрі та назвала її реальну причину. Чому зірка пішла на піку слави?

Цього футболіста хочуть Ксенія Мішина та Леся Нікітюк: він найдорожчий в історії і йому 23

Леся Нікітюк на відміну від Ксенії Мішиної вже не холостякує, але на інших чоловіків заглядають обоє - якому футболісту артистки поставили "лайк"?

Популярний телепроєкт змінює ведучого: а Неля Шовкопляс залишається в “Сніданку з 1+1”

Єгор Гордєєв є любителем мільйонів українок, які з неймовірним захопленням спостерігають за їхнім тандемом з Нелею Шовкопляс - невже цьому настав кінець? Телеведучий розповів про новий проєкт.

Викладачка вокалу, мама і артистка: чим сьогодні займається єдина донька Ніни Матвієнко

Співачка Тоня Матвієнко пережила і переживає досі складний період у зв'язку з тим, що не стало її легендарної мами, але ж чим співачка продовжує займатись?

Таїсія Миколаївна Повалій несподівано висловилася про Аллу Пугачову: “Ми всі ходимо під Богом”

Таїсія Повалій після багатьох місяців мовчання знову заговорила і на цей раз висловилася про Аллу Пугачову, яка покинула Москву та обрала Ізраїль

Володимир Дантес повністю вбрався в осінній образ: кучері під шапкою навіть в машині

36-річний Володимир Дантес, як і більшість українців, уже одягнув светр і шапку. Співак показав, який осінній образ обрав і як нині виглядає загалом.