Зовсім не колишня дружина Олена Мозгова: Олександр Пономарьов показав красуню, від якої не може відірватися

Тривалий час Олександр Пономарьов вів досить закритий образ життя, і лише нещодавно почав знову відкриватися своїй публіці з нових сторін. Усі деталі в статті.

За плечима у золотого голосу України Олександра Пономарьова два невдалих шлюби. Продюсерка Олена Мозгова пішла від чоловіка через романтичні почуття до іншого, а Вікторія Мартинюк натомість скаржилася на те, що виконавець перетворив їхній союз на любовний трикутник, де третя особа постійно змінювалася.

Олександр Пономарьов показав красуню, від якої не може відірватися

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов показав красуню, від якої не може відірватися

Декілька років назад в інтерв’ю, яке Олександр Пономарьов дав Катерині Осадчій у програмі “Світське життя” і зізнався, що готовий одружитися втретє, якщо зустріне свою людину. На даний момент відомо, що живе артист не сам. У музиканта є цивільна дружина, про що розповіла матір його сина Сашка. Однак, особистість потенційної мачухи свого сина жінка не розкрила. Але Пономарьов має ще одну співмешканку, про яку говорить не часто: мова йде про його вірну подругу з незвичайним ім’ям Ши.

Олександр Пономарьов з улюбленицею Ши
Олександр Пономарьов показав красуню, від якої не може відірватися

Так, нещодавно на особистій сторінці Олександра Пономарьова в соціальній мережі Instagram з’явилося фото артиста зі справжньою красунею, то того ж білявою – собачкою породи ши-тцу. Обидва позували на дивані.

Зазвичай чоловіки обирають крупні породи собак, однак Олександр Пономарьов зробив вибір на користь маленької та доброзичливої собаки.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Олександр Пономарьов залишався разом зі своїми співвітчизниками і почав активно гастрольну діяльність разом зі своїм колегою та другом Дзідзьо. Останнім часом виконавці дуже зблизилися, адже їхні дуети користуються шаленою популярністю. Зокрема з Пономарьовим Михайло відкрився з абсолютно іншої сторони: серйозної, претензіозної та майстерної з огляду на вокал.

Власне, український шоу-бізнес давно не бачив таких сильних дуетів, і цілком імовірно, що співпрацювати а виконавці будуть з великою охотою і надалі. Якщо минулого року музиканти здебільшого гастролювали Україною, то зараз вони влаштовують благодійні заходи за кордоном.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?