Маша Єфросиніна розповіла, як відреагувала на свою вагітність: чоловік не впорався і покликав маму на поміч

Марія Єфросиніна відома українська телеведуча, яка стала популярною ще 20 років тому, коли почала вести ранкове шоу "Підйом" разом з не менш відомими колегою Юрієм Горбуновим.

Марія цікавить людей не лише як талановита телеведуча, а ще і як просто жінка. Тому особисте життя Єфросиніної є дуже актуальною темою. Але на інтерв’ю Маша погоджується не часто, а просто розповідати про приватне життя вона не звикла. Тож, дізнатися деталі з її життя можна лише на шоу “Дорослі дівчата”. Там вона разом зі своєю подругою Олею Поляковою обговорює дуже особисті теми.

Маша Єфросиніна

Наприклад, темою останнього випуску було “Як казати так”. Але в певний момент жінки почали обговорювати цю тему з погляду особистого досвіду. Так, Марія пригадала історію про те, як вона дізналась про свою першу вагітність. Виявляється, тоді дівчині було 24 роки й вона тоді вже зустрічалась зі своїм нинішнім чоловіком Тимуром Хромаєвим. Саме від нього тоді Маша завагітніла. І коли дізналась про це, то її настигли шалена депресія.

В той період жінка будувала свою кар’єру, вони з Тимуром жили не на своїй квартирі, не були одружені та не мали нічого. І саме це дуже лякало Машу, адже вона не розуміла, що їй робити далі, бо хлопець їй не робив пропозицію, але майбутній дитині дуже зрадів, адже для нього у 28 років дитина була вчасно, до того ж у нього на той момент вже була власна справа.

Тож, Маша навіть не думала про те, щоб позбавитись від неї з Тимуром чи без нього. Але всі ці фактори дуже сильно лякали її, і у Марії стався нервовий зрив, з яким Тимур власноруч не впорався. Тому подзвонив матері Єфросиніної та попросив її приїхати та допомогти заспокоїти доньку.

Марія з Тимуром

Згодом телеведуча зрозуміла, що в її ситуації немає нічого страшного і радість майбутнього чоловіка та мами заспокоїла її. А через 2 місяці Тимур зробив їй пропозицію. Так і народилась родина Хромаєва та Єфросиніної, яка нині виховує двох чудових дітей.

Схожі статті