Неля Шовкопляс показала новонароджених близнят, яких народила вона: “Якось зовсім не усвідомлюється”

Знаменита українська телеведуча Неля Шовкопляс є щасливою матір'ю двох прекрасних і дуже активних хлопчиків. Своїм незабутнім досвідом зірка ділиться у власному блозі.

Знамениту українську телеведучу Нелю Шовкопляс можна щодня побачити не тільки в ранковому ефірі на телеканалі “1+1”, але і й на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram, де вона постійно публікує новий контент, розповідає у відео про свій день та отримані емоції. Для підписників телеведучої зовсім не секрет, що вона є матір’ю двох дуже активних та доброзичливих хлопчиків.

Неля регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ролики, на яких показує, як близнюки Тимофій та Матвій граються, бігають на дитячих майданчиках та проводять час разом з матір’ю.

Неля Шовкопляс показала новонароджених близнят

Спадкоємці у Шовкопляс народилися 3 квітня 2014-го року. На честь дня народження Тимофія та Матвія Неля Шовкопляс нещодавно показала, які фотографії висять на її стіні вдома. На кадрах малюки тільки-но народилися, дуже крихітні та милі, одягнені у блакитні костюмчики.

Неля Шовкопляс показала новонароджених близнят

“У 2014-му вони були такими якось зовсім не усвідомлюється, що цим парубком сьогодні, моїм синам, 9 років”

Нагадуємо, що чоловік Нелі Шовкопляс веде непублічний образ життя, тому зірка ніколи його не показує широкій аудиторії. Однак, свого часу доля знаменитості змінилася саме завдяки благовірному, який отримав нову роботу в столиці та прийняв рішення переїхати зі своєю сім’єю. Тоді ж Неля Шовкопляс почала відвідувати курси на телеканалі “1+1”, завдяки яким згодом змогла пройти кастинг та стати ведучою у шоу “Сніданок з 1+1”.

Неля Шовкопляс приголомшила новиною про смерть близької людини
Неля Шовкопляс показала новонароджених близнят

За декілька років активної роботи в прямих ефірах вона стала ледь не найулюбленішою журналісткою, адже підкорила глядача своєю щирістю, тактовність та позитивним настроєм, яким завжди ділиться не дивлячись ні на що. Після початку повномасштабної війни в Україні Неля евакуювала дітей на захід України, а сама повернулася на роботу. До спадкоємців вона їздила на вихідних, кожного тижня долаючи неймовірні відстані заради своїх хлопців. Але якби не було важко, зірка не втрачала вірити в краще, і вселяла її в інших.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.