“Посипались”: Юрій Горбунов зізнався, чи витримав їхній шлюб з Катериною Осадчою останні випробування

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов вперше розповів, чи змінилися його стосунки з Катериною Осадчою під час війни і чи з'явилась тріщина у взаєминах.

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов як і безліч його колег після початку повномасштабної війни залишився без роботи. Його дружина Катерина Осадча разом з двома маленькими дітьми Іваном та Данилом рушила на захід України.

Юрій Горбунов та Катя Осадча показали свої обручки
Юрій Горбунов зізнався, чи витримав їхній шлюб з Катею Осадчою

Більшість пар подібних випробувань, на жаль, не витримала. Український шоу-бізнес вибухнув новинами про зіркові розлучення у 2022-му. Чи зачепила війна стосунки телеведучих, які не так давно стали батьками знову.

Юрій Горбунов зізнався, чи витримав їхній шлюб з Катею Осадчою

Юрій Горбунов зізнався, чи витримав їхній шлюб з Катею Осадчою

Нещодавно шоумен дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, як саме розвивалися його взаємини з благовірною під час війни. Зокрема, Юрій зізнався, що вони не зіштовхнулися з проблемами, як це відбувалося з іншими.

“А в нас не стояло питання ніяк. Чи нам їхати кудись чи не їхати… Ми такі питання не обговорювали. Звичайно ми не айтішники, які можуть себе застосувати в інших умовах. Ми люди публічні, а публічність вона вимагає подвійної відповідальності. Тому що інші дивляться на тебе і реагують на твої пости, і реагують на твої фотографії. Наші стосунки зкріпилися. Може нашій сім’ї не так багато, 8 років нашим стосункам. Але багато сімей посипалась. Але багато створилося. В два рази більше весіль, не весіль, а реєстрації шлюбу в Україні, ніж було до війни”

При цьому телеведучий розповів, що Катерина зіштовхнулася з серйозними емоційними проблемами через її нову діяльність — пошук зниклих людей. Після спілкування з відповідними організаціями зірка проходила через неймовірні душевні випробовування, які непосильні для багатьох людей.

Під час повномасштабної війни пара стала підтримкою одне для одного. Юрій Горбунов здебільшого хвилювався за майбутнє життя своєї сім’ї, і зробив все можливе для того, щоб зміцнити позиції, а натомість Катерина вирішила присвятити себе добрій справі та почала допомагати батьківщині тими методами, в яких вона може себе проявити як професіонал.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.