Не була прикладом подружньої вірності? Колишня дружина Дзідзьо Славія не змогла приховати свій секрет

Розлучення знаменитого українського виконавця Михайла Хоми та його дружини Ярослави неочікувано стало доволі скандальним і наповненим неоднозначними деталями.

Незадовго до повідомлення Дзідзьо про те, що його шлюб добігає свого кінця, його колишня дружина дала ряд ексклюзивних інтерв’ю, в яких розповіла про свої справжні стосунки з благовірним. Зокрема співачка зізналася, що не будувала музичну кар’єру через примхи Михайла, який не тільки не бажав мати конкурента в сім’ї, але й інколи “вставляв палиці в колеса”.

Скільки насправді років колишній дружині Дзідзьо
Колишня дружина Дзідзьо Славія не змогла приховати свій секрет

Мова зайшла і про дітей. Славія натякнула, що Михайло не горів бажанням вставати батьком, а тому дівчина не змогла реалізуватися як матір.

Колишня дружина Дзідзьо Славія не змогла приховати свій секрет

Колишня дружина Дзідзьо Славія не змогла приховати свій секрет

Журналіст Ростислав Калацинський багато часу присвятив даному скандалу, і не приховував, що займає сторону Славії. Однак згодом на його YouTube-каналі вийшов ексклюзивний матеріал, в якому він не тільки засумнівався у щирості артистки, але й поділився своєю думкою, що насправді Славія була невірною у шлюбі з Дзідзьо останні 3 роки.

І це відбувалося нібито саме у той час, коли аудиторія активно підозрювала Михайла у інтрижці з Олею Цибульською.

Мова йде про стосунки Славії з паном на імʼя Андрій, з яким жінка багато часу проводила разом і імовірно познайомилася у школі акторської майстерності. Співачка одразу ж відреагувала на відео, в якому висловила своє відношення до журналіста. Ростислав в свою чергу також не змовчав. Калацинський відповів Славії, що розчарований у ній та неочікував від жінки брехні.

Колишня дружина Дзідзьо Славія не змогла приховати свій секрет

Примітно, що після цього скандалу стало відомо про налагодження стосунків Слави та Дзідзьо. Михайло зізнався, що спілкується з колишньою дружиною і навіть допомагає різноманітними порадами. Щодо її спілкування з журналістами співак висловився вельми коротко: мовляв, довірилася не тим людям. Безумовно, зірка натякав на Ростислава.

Що ж насправді відбувалося у стосунках подружжя досі залишається великою таємницею, але Михайло неодноразово заявляв під час конфлікту з дружиною, що йому, є що розповісти, але він цього робити не буде.

Схожі статті

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?

Не просто легенда, а великий авторитет: Софія Ротару показала всім своє місце лише парою слів

Софія Михайлівна Ротару завжди мала неймовірну репутацію, яка досі залишається бездоганною. Однак, нещодавно продюсер поділився своїми спогадами про артистку, і розповів про її справжній авторитет.