Хіменес-Браво і Ярославський безсильні: Мартиновській після виїзду з України за кордон не здають житло

Оля Мартиновська багато років прийшла на шоу "МастерШеф" заради того, аби довести собі, що вона вміє неперевершено готувати і може долати будь-які перепони на своєму шляху до мрії.

Зараз Оля дуже успішна у сфері кулінарії, адже та дівчинка, яка перемогла колись на кулінарному шоу, перетворилась на впевнену в собі жінку, яка знає, яка її мета та на що вона здатна. Досвіду Мартиновської довіряють колеги, учасники нових сезонів легендарного “МастерШеф” та гості закладів, в яких жінці пощастило бути шефом на кухні.

Оля Мартиновська не може знайти житло

Участь у шоу це одне, але освіта у найкращій кулінарній школі у Франції дала Олі змогу здобути неоціненні знання та навички, які вона на своєму шляху дуже вміло втілює в життя та досягає успіхів. До війни у Мартиновської все життя базувалося у Києві, але тепер вона живе не лише в Україні. Перший час, коли лише почалися бойові дії з боку росії, Ольга разом з донечкою Вірою поїхала до Франції – це улюблена країна Олі. Але там жінці було нелегко знайти житло та роботу. Майже півроку Мартиновська сиділа без постійної роботи, цей період дався їй складно. Та світ не без добрих людей, і в певний момент Ользі допоміг один ресторатор, який дав їй змогу стати шефом на кухні.

Але потім ситуація склалась таким чином, що жінці потрібно було повернутися в рідний Київ та розпочати роботу над новими сезонами “МастерШеф”. Тому, на певний період Оля разом з донькою приїхали до столиці. А ось коли вже закінчився контракт на сезон, то Мартиновська знову вирішила повернутися за кордон.

Але, як відомо, з житлом у Європі все набагато складніше, ніж в Україні. Важко знайти квартиру, тому що там це все оформлюється інакше, офіційно. Тобто, ти не можеш просто так десь жити, треба оформляти спеціальні документи. Тому, поки що Олі знову не пощастило з пошуком житла. Хоча пошуки вона розпочала ще у Києві, а це було трохи менше ніж місяць тому.

Оля Мартиновська

Та й на жаль, жодні зв’язки не допомагають Мартиновській, тому що вирішити проблему з житлом на відстані також важко. Але Оля не опускає руки та продовжує активно шукати вихід з ситуації.

Схожі статті