Молдавський мачо Дан Балан нарешті досяг бажаного: Тіна Кароль покинула кордони України і вже в Молдові

Тіна Кароль відома українська співачка, яка створила з молодої дівчинки справжню легенду українського шоу-бізнесу. Багато років пісні Кароль співають майже всі жінки та дівчата.

Кароль неймовірно приваблива та успішна жінка, яка створила гарну кар’єру, вона сама пише пісні й розуміє, що всі свої почуття вона може висловити саме у текстах. І саме, тому що Тіна щира, вона є улюбленицею мільйонів. Адже у піснях люди шукають щось, що зачепить струни душі та викличе відчуття, що це про неї. І з піснями поп-діви так працює завжди.

Тіна Кароль

Та от якщо кар’єра Кароль досягла неймовірного успіху, то у її особистому житті історія склалась не дуже щасливо. Адже коли Тіна була ще молодою, вона зустріла своє єдине та дуже сильне кохання у житті. І цим чоловіком став її тодішній продюсер Євген Огір. За якого Кароль вийшла заміж та прожила з ним незабутні роки свого життя.

Але потім Кароль дізналась, що її чоловік хворий на пухлину, і вона вже була у досить серйозній стадії, та лікарі все ж таки боролися за життя та здоров’я Євгена, але це було марним. Тому, після того, як її чоловік пішов з життя, жінка не може підпустити до себе жодного чоловіка, адже вона не може нікому відкрити свою душу.

Тіна Кароль і Дан Балан

Тіна звикла вирішувати все самостійно, й тому їй важко знайти чоловіка, який був би сильнішим за неї. Але співачці часто приписують романи з відомими чоловіками. Але найяскравішим з них став роман з молдавським красенем Даном Баланом. Їх історія почалась на шоу “Голос країни”, де вони обидва стали зірковими тренерами й сиділи поруч.

Дан почав активно проявляти свою зацікавленість у жінці та залицявся до неї відверто. Балан робив компліменти Тіні, дарував подарунки, обіймав. Але все це не дало своїх результатів, адже згодом він поїхав додому, а Кароль залишилась в Україні.

Кароль виступить у Молдові

Тож, тепер після довгої розлуки у Тіни й Дана з’явилась можливість зустрітися у Молдові, адже саме там у Кароль відбудуться благодійні концерти.

Схожі статті

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?

Не просто легенда, а великий авторитет: Софія Ротару показала всім своє місце лише парою слів

Софія Михайлівна Ротару завжди мала неймовірну репутацію, яка досі залишається бездоганною. Однак, нещодавно продюсер поділився своїми спогадами про артистку, і розповів про її справжній авторитет.