Переможниця “Холостяка” Анна Богдан показала, яку красуню-тещу упустив Заливако: була б дружна родина

Анна Богдан нині відома українська блогерка та переможниця одинадцятого сезону "Холостяк". Завдяки участі у шоу Аня стала цікавою для української публіки, оскільки цей проєкт дивляться мільйони.

Під час зйомок Анна здавалася досить закритою дівчиною, оскільки подруг вона там не заводила й майже ні з ким не спілкувалась, і навіть з холостяком Михайлом Заливако вона також не була дуже активною у спілкування. Богдан з тих дівчат, які не бояться зробити перший крок, але найперший повинен спочатку зробити чоловік. І це нормально, коли жінка бачить зацікавленість у собі, то може піти на зустріч та зробити щось приємне для чоловіка.

Аня Богдан з Заливако

Загалом наш менталітет звик до певної структури відносин між чоловіком та жінкою, побудований так, що ми всі хочемо відчувати себе принцесою, а чоловік має добиватися уваги та прихильності жінки. А шоу “Холостяк” протягом багатьох років намагається зламати ці стереотипи, але ж наше виховання не піддається цьому. Мало дівчат є за всі сезони, які дійсно самі робили рішучі перші кроки. Але й чоловіки за своєю природою люблять добиватися уваги, їм не цікаво, коли ти відкрита як книга.

І ось історія стосунків Ані та Михайла розвивалась за звичним нам прикладом, чоловік робив перші кроки та залицявся до Богдан. Своїми вчинками та своїм ставленням він підкорив серце Анни й вона дійсно у нього закохалася. Ну а потім, після фіналу пара почала жити разом та будувати свої стосунки в реальному житті.

Їхні відносини прожили понад рік, а ось влітку 2022 року вони вирішили розійтися. Можливо війна так вплинула на стосунки, а можливо щось інше, причина досі невідома. Але це рішення було прийнято спільно.

Зараз у кожного з них своє життя, й Аня стала дуже активно вести свою сторінку у соціальній мережі instagram, де розповідає все, що з нею відбувається. Та, днями Богдан вирішила показати, як виглядає її мама.

Мама Богдан

І варто сказати, що жінка виглядає досить стильною, доброю, та зовсім не боїться камери. Тож, можна припустити, що з Заливако вони мали гарні стосунки.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.