Зробила пластику чи просто постаріла? Чому Даша Ставічна з “Холостяка-11” стала не впізнаваною (ФОТО)

Кожен сезон найромантичнішого шоу України "Холостяк" є особливим та не схожим на попередні, оскільки основою є учасниці та головні герої. І саме вони задають настрій сезону.

Одинадцятий сезон став одним з найулюбленіших, оскільки його головним героєм став чоловік-мрія – Михайло Заливако. Певно кожна дівчинка колись мріяла вийти заміж забізнесмена та ще й спортсмена, бо вони зазвичай досить привабливі, сильні, мають стійкий характер. Тому, всі ці якості звичайно приваблюють жінок. А ще вони часто бувають не вдома, тобто будуть насолоджуватися кожною вільною хвилиною з обраницею. Та й розлуки час від часу досить гарно впливає на стосунки, бо ви сумуєте одне за одним і потім є багато тем для розмов та більша зацікавленість.

Саме тому Міша з перших епізодів закохав у себе всіх учасниць. Заливако поводився дуже чемно з дівчатами, він був уважний, ввічливий, на побаченнях він не дозволяв собі зайвого, а навпаки хотів дізнатися кожну дівчину, як особистість, а не як об’єкт кохання. Але не з усіма дівчатами Михайло побудував романтичні стосунки. Були такі в кому він знайшов друга.

Але й романтичні стосунки Міші на проєкті були досить бурхливими. Його двома фаворитами опинилися дівчата, на ім’я Даша та Аня. Та одна з них була Дар’я Ставічна. Дівчина запам’яталася як експерт з фітнесу та досить вередлива учасниця. Річ в тому, що вона дуже сильно закохалася у Максима, й не могла вже ділити його з іншими дівчатами, тому в неї часто були на очах сльози з цього приводу. Але ж вона знала куди йшла, та які правила на цьому реаліті.

І все ж таки Ставічна не здобула перемогу у 11-му сезоні, але зробила успішний фітнес-блог. Всі ми пам’ятаємо Дашу, та якщо подивитися на неї зараз, дівчину можна не впізнати, тому що вона сильно змінилась зовнішньо.

Можливо Даша зробила легку пластику, а може просто виросла, бо з часів десятого холостяка минув не один рік. А Ставічна якраз перебуває у такому віці, коли дівчата ще сильно змінюються з кожним роком і відбувається це природно.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.