Скількох чоловіків Леся Нікітюк поміняла після Сергія Притули: Міщеряков, Горбунов, Тесленко та інші

Леся Нікітюк відома українська відома телеведуча, волонтерка, та з недавніх пір співачка. Вона змогла завоювати шалену народну любов завдяки своїй щирості та гарному почуттю гумору.

Леся має неабияку харизму, яка може вкрасти серце кожного, вона ніколи не одягає маску, а виходить до людей така, яка вона є у житті. Нікітюк стала по-справжньому відомою, коли почала вести разом з Сергієм Притулою шоу “Хто зверху?”. На цьому проєкті ведуча затрималась на довгі роки, тому, з Притулою у неї склалися особливі стосунки.

Оскільки цей проєкт став першим серйозним та рейтинговим у житті Лесі, то на початку їй дуже допомагав Притула. Колега підказував Лесі як краще себе поводити та навчав дівчину професіоналізму, і зараз ми можемо це помітити, оскільки Леся є однією з топових телеведучих України.

Та Сергій не єдиний чоловік, з яким Нікітюк встигла попрацювати разом. Оскільки рік тому у нашій країні почалася війна, то всі розважальні шоу припинили знімати, то всі ведучі залишилися без роботи. Але зараз телебачення почало оживати, й деякі проєкти встигли відзняти до 24 лютого, тому ми могли ними насолоджуватися. Й оскільки Притула поринув у політику та волонтерство, Леся працювала не лише з ним.

Роман Міщеряков

З молодим коміком, а нині й телеведучим Лесі пощастило працювати на шоу “Пара на мільйон”. Де вони обидва стали ведучими й знайшли між собою спільну мову. Тепер Роман і Леся також асоціюються як одна з телевізійних пар.

Юрій Горбунов

Нещодавно українські артисти випустили альбом пісень “ДНК”, де заспівали українські народні пісні на свій лад. І Леся заспівала дуетом з Юрою Горбуновим відому народну пісню “Горіла сосна”.

Олександр Тесленко

Оскільки Леся з нещодавніх пір є ще й співачкою, то вона випускає цікаві дуети, й одним з них став новий хіт “До речі”, який Нікітюк виконала разом з молодим артистом Тесленко.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.