Дружина Романа Сасанчина Іванна повідомила, чому забрала дитину та поїхала: не повернеться в Тернопіль

Дружина переможця вокального шоу "Голос країни" Романа Сасанчина Іванна повідомила про те, що не повернеться до Тернополя, адже переїжджає разом з чоловіком.

Вдома, після перемоги у вокальному проєкті “Голос країни” Роман Сасанчин отримав у якості винагороди квартиру в столиці України Києві. Втім, на момент її передачі виконавцю, вона була абсолютно не готова для проживання і знаходилася у житловому комплексі, будування якого продовжувалося.

Дружина Сасанчина зорб да каре
Дружина Романа Сасанчина повідомила, що вони переїжджають у Київ

Дружина Романа Сасанчина повідомила, що вони переїжджають у Київ

Після того, як глядачі дізналися, що дівчина Романа Іванна вагітна, очікувалося, що пара переїде саме у ці апартаменти. Однак незабаром Роман зізнався, що готує житло на продаж. У той момент пара проживала в Тернополі. Іванна народила прекрасну дівчинку Елізабет, незадовго до пологів молоді люди побралися.

Іванна та Роман Сасанчин
Дружина Романа Сасанчина повідомила, що вони переїжджають у Київ

Сасанчини одразу ж дали зрозуміти своїй аудиторії, що в Тернополі не мають наміру затримуватися, і все ж таки хочуть переїхати до столиці, просто в іншу квартиру. І нарешті ці часи настали, адже нещодавно Іванна повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що переїзд незабаром відбудеться. Зараз сімʼя знаходиться у Польщі, куди Іванна поїхала разом зі своєю дочкою.

Дружина Романа Сасанчина повідомила, що вони переїжджають у Київ

Молоді люди приїхали з візитом до сестри Іванни. Блогерка поділилася великою кількістю різноманітних відеороликів, на яких показала, як вони з дочкою, сестрою та іншими членами родини проводять час. А з Польщі сім’я вже повернеться не в Тернопіль, а саме в Київ.

Нагадуємо, що дружина Романа Іванна впродовж 2 років активно веде власний блог, який продовжує нарощувати лояльну аудиторію. Контент дівчини здебільшого не тематичний, а особистого характеру. Красуня розповідає про свій досвід вагітності та материнства, про різноманітні косметичні засоби, догляд за собою, життя зі знаменитим виконавцем, тощо.

Донці Романа Сасанчина виповнився рік
Дружина Романа Сасанчина повідомила, що вони переїжджають у Київ

Раніше Іванна розповідала, що ідею створити блог їй подав саме майбутній чоловік, хоча вона спочатку не хотіла цим займатися.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.