“Ситуація засмутила всіх”: в театрі імені Франка розповіли, чи звільнять Остапа Ступку через ДТП

Відомий український актор театру та кіно Остап Ступка нещодавно потрапив у неприємну ситуацію, в якій сам виявився винним. Він скоїв ДТП, за що тепер несе покарання.

Річ в тому, що 4 квітня Остап їхав на своєму авто у нетверезому стані, тому не впорався з керуванням й наїхав на іншу машину. Звичайно Ступка не робив цього спеціально, він не подумав, що це може бути небезпечно та накличе біду. Але вже сталося як сталося, й тепер актор буде відповідати за власні вчинки як адекватна доросла людина.

Остап Ступка

Ступка провів кілька днів у СІЗО, а згодом його відпустили додому, але це не означає, що все пройде так просто, суд вирішить коли та як Остап буде відповідати за свій вчинок. Нині ж коло цієї ситуації багато шуму, адже людина відома. Тому, й до міст його роботи виникло велике питання. Адже така ситуація зачіпає людські якості.

Так, наприклад Ступка вже багато років будує блискучу кар’єру у театрі імені Франка, де його цінують та люблять колеги і глядачі. Та зараз же актор знаходиться під арештом і сидить вдома. Тому останні вистави пройшли без нього. І можна було б припустити, що заради зберігання репутації керівництво театру звільнить Ступку. Але ні. Керівник театру Михайло Захаревич чітко відповів на запитання щодо звільнення актора.

“Остап Ступка – співробітник нашого театру. Ми цінуємо його акторський талант дуже поважаємо як колегу. Остап Богданович продовжить грати вистави в нашому театрі, якщо інше не буде визначено судом. Звичайно, ситуація, яка сталася, глибоко засмутила всіх – розповів Захарович.

Остап Ступка та його доля в театрі

Тож, керівництво легендарного театру розуміє всю ситуацію, але вони чекають на вердикт суду, а поки що Ступку є кому замінити, адже на кожну роль у театрі є два актори.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.