Молода дівчина Володимира Остапчука Катя Полтавська показала малюка, який тепер у них живе: неочікувано

Катерина Полтавська зовсім нещодавно стала досить цікавою особистістю для публіки через свого популярного нареченого телеведучого й шоумена Володимира Остапчука. Тому тепер за нею стежить широка аудиторія.

Володимир після розлучення з Христиною Горняк не наважується виставляти напоказ свої нові стосунки, лише натякає на те, що його серце зайняте. Але чоловік ще не виклав жодної історії разом з Катею. Певно просто не хоче нових пліток стосовно свого особистого життя. Так само вчиняє й Полтавська, але дівчина хоч і викладає багато історій, але вони не демонструють, що вона знаходиться на одній території з Остапчуком. Проте й так все зрозуміло, адже вони обидва викладають фото з однакових місць.

Володимир Остапчук

Стосунки Катерини та Володимира почалися дуже швидко після його розлучення. І найдивнішим є те, що Полтавська розпочала зустрічатися з шоуменом у свої 22 роки при цьому не маючи жодного досвіду стосунків з чоловіками до нього. Зазвичай чоловіки у його віці полюбляють молодих, адже з ними вони відчувають себе більш успішними. Тому, напевно, Катя й зацікавила телеведучого.

Але публіку цікавить лише те, коли ж вони почнуть відверто демонструвати свої відносини. Адже їхні історії завжди збігаються, а прихильники Володимира Остапчука звичайно відстежують це, й чудово розуміють, що вони живуть разом.

Сторіс Полтавської

Так, наприклад, днями Катерина в сторіс показала, як до них завітав малюк французького бульдога, який підкорив серця Володимира та Каті, а також їхніх підписників. Та відомо, що у Володимира немає домашніх тварин, а тим паче собак. Тому, невідомо, звідки взявся цей маленький та гарний друг, але він настільки гарно вписався у квартиру пари, що тепер історії без собаки не здаються такими живими.

Схожі статті

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?