“Офіційно аспірант”: суддя “МастерШеф” Володимир Ярославський планує писати докторську роботу

Володимир Ярославський відомий український шеф-кухар, який зробив свою кар'єру самостійно. Завдяки своїй працьовитості та бажанню досягти успіху у сфері кулінарії, він багато вчився і працював.

У Володимира вже є безліч досягнень, адже він постійно навчається й навіть не бачить сенсу тепер навіть присвячували себе іншій справі або родині, оскільки його все життя пов’язано саме з кухнею. Спочатку Володимир хотів сам стати успішним шефом, але став ще й ресторатором, а також незмінним суддею кулінарного шоу “МастерШеф”.

Володимир Ярославський

Та попри це Ярославський не припиняє свій розвиток, він постійно шукає для себе нові відкриття та грані. А також зараз у чоловіка з’явилась нова мета – навчити якісній гастрономії та кулінарії молодих кухарів, ділитися з ними своїми знаннями та неоціненним досвідом.

На “МастерШефі” Ярославського вважають одним з найсуворіших суддів, тому що він не боїться прямо в обличчя сказати все, що йому не подобається або підмітити помилки. Володимир любить смачну та якісну їжу, тому вважає, що варто завжди вказувати учасникам, а кухарям на помилки, навіть, якщо вони незначні. Адже у кулінарній діяльності важливо все.

Так, нещодавно у інтерв’ю Володимир розповів, що він знайшов час для того, щоб вступити до університету заради того, щоб написати докторську роботу з гастрономії. Виявляється, що саме таким чином Ярославський хоче донести важливість смакових рецептур починаючим та практикуючим кухарям.

Сторіс Ярославського

Заради цього суддя “МастерШеф” вступив до київського авіаційного університету на аспірантуру. Тож, тепер Ярославський стане не тільки шефом, ресторатором та суддею, а ще й автором докторської роботи, яка дозволить іншим професіоналам дізнатися нову інформацію для себе та отримати нові знання й досвід. А також повністю змінити свої погляди на кулінарію.

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?