Топольського забула – Переможниця “Холостяка” Катя Лозовицька підстригла чубчик: нова зачіска – нове кохання?

Катя Лозовицька стала достатньо відомою завдяки участі та перемозі у найромантичнішому шоу України "Холостяк". Там дівчина разом з іншими боролася за прихильність головного героя Алекса Топольського.

Катя від самого початку не йшла на проєкт з метою знайти собі подруг, вона навпаки мало з ким спілкувалась та майже нікого не підпускала до себе, оскільки не мала бажання розпилятися та заводити непотрібні для неї знайомства. Звісно, інших дівчат така позиція дивувала, але все ж таки Катя не хотіла відкриватися іншим учасницям, бо, по-перше, Катя досить сором’язлива, тому її закритість здавалася дівчатам зверхньою.

Катя Лозовицька

Останній сезон загалом став дуже цікавим на учасниць, адже всі вони були дуже різними та кожна зі своїм сильним і неповторним характером. Це, напевно, був єдиний сезон,  в якому кілька дівчат пішли з шоу за власним бажанням. Але спочатку про це всі замовчували.

Також у фінал вийшли дві дівчини, які є повною протилежністю одна одній, І врешті-решт Топольський обрав більш спокійну дівчину – Катю Лозовицьку. І спочатку між ними все було добре, а потім з’ясувалося, що їхні погляди на стосунки взагалі не збігаються. Тому у реальному життя пара намагалась будувати стосунки, але це виявилось дуже складно й вони обидва прийняли рішення розійтися.

Зараз же кожен живе своїм життям, Алекс вже має нові стосунки з дівчиною, яку поки що приховує від сторонніх очей. А ось Лозовицька продовжує розвиватися у кар’єрі та їздить світом на різноманітні зйомки. В тому числі й на весільні.

Та зараз Катя перебралась до Польщі, і здається, найближчим часом дівчина не збирається повертатися додому. Та змінила Катя не тільки місце перебування, а ще й зачіску.

Лозовицька з новою зачіскою

Катерина вирішила підстригти чубчик, і це зараз є дуже модним, оскільки чубчик – це новий тренд весни,  до того ж вже не першої. І варто сказати, Лозовицькій він личить.

Схожі статті

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.