Головний суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав відросле волосся: без жінки поруч махнув на себе рукою

Ектор Хіменес-Браво головний суддя кулінарного шоу "МастерШеф", яке стало його основним місцем роботи за останні 10 років та принесло чоловікові шалену популярність та визнання.

ХІменес-Браво відноситься до тих чоловіків, які дуже ретельно стежать за своєю зовнішністю, хоча так було не завжди. Був період у житті Ектора, коли він був з досить пивним животиком та з округлим обличчям. Але вчасно взявся за своє здоров’я та свій зовнішній вигляд. І зараз ми бачимо чоловіка у дуже гарній фізичній формі.

Ектор Хіменес-Браво

Річ в тому, що зараз Браво дуже змінив своє ставлення до здоров’я та спорту, оскільки його спосіб життя неймовірно змінився в останні роки. Чоловік регулярно ходить до спортзалу, активно займається, бігає і правильно харчується. Хоча для шеф-кухаря утриматися від смачних і вишуканих страв досить складно, але Ектор тримається.

Ми всі звикли бачити Хіменеса-Браво з неймовірно гарною зачіскою, у модних костюмах та загалом його образи кожного разу вражають своєю красою. Можна сказати, що зі стилістами йому пощастило.

Але варто зауважити, що й у реальному житті чоловік дружить зі стилем та модою. Він і сам гарні речі обирає для себе, адже він людина публічна і його всюди можуть сфотографувати, або взяти інтерв’ю у нього. Та й сам він полюбляє бути доглянутим і охайним, адже зовнішній вигляд – це відображення внутрішнього порядку.

Та днями головний шеф-кухар країни показав свою не надто охайну зачіску. Ектор відростив досить довгий чуб і здається, йому вже час піти до барбера, бо ще трошки й він дуже сильно заросте. А можливо чоловік просто відрощує волосся аби змінити стиль. Хоча навряд чи йому піде довге волосся.

Сторіс Ектора

Тож, це фото Хіменес-Браво продемонстрував у своєму особистому блозі instagram, до того ж разом зі своєю домашньою улюбленицею Лупітою, яку нещодавно забрав з Колумбії до Києва.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.