“Маємо новини не дуже приємні”: Андрій Данилко заявив, що не зможе приїхати в США та Канаду – що сталося?

Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України чимало українських зірок дещо змінили вектор своєї діяльності, задля досягнення перемоги. Однак, не завжди все йде за планом.

24 лютого розділило життя кожного з нас на до та після. Українці та люди з усього світу кардинально змінили свій звичний плин життя. Хтось відправився безпосередньо на передову захищати Україну, хтось активно працює в тилу і намагається підтримувати країну в працездатному стані. Зірки також не виняток. Попри те, що деякі представники українського шоу-бізнесу обрали росію та охоче замовчують її злочини на території своєї батьківщини, більшість селебріті прикладають всіх зусиль для допомоги Збройним Силам України.

Чимало українських артистів постійно організовують безліч турів, які спрямовані на збір коштів. Наприклад, Олександр Пономарьов, Дзідзьо, Віталій Козловський, Артем Пивоваров та багато інших. Відповідно, зароблені гроші спрямовуються на допомогу військовослужбовцям та військовослужбовицям та постраждалим людям від злочинів росіян.

Однак, іноді трапляється так, що не завжди все йде за планом.

Невтішні новини від Андрія Данилка

Хто ж із нас не знає про Вірку Сердючку? Її образ став невід’ємною частиною української культури. І от, після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, Андрій Данилко активно займається волонтерством. Чоловік організовує концерти в Європі та Америці. Таким чином, він збирає необхідні кошти та розповідає світові про трагедію нашої батьківщини.

Однак днями, на своїй сторінці в Instagram, співак оприлюднив допис, у якому розповів, що майбутній тур містами США та Канади переносять на осінь. Річ у тім, що над організацію, створенням та проведенням концертів працює чимала кількість людей. За словами Данилка, не всі члени команди встигли вчасно оформити документи, необхідні для виїзду, за новим зразком. Відповідно, без них виступати аж ніяк не можна. Саме тому, тур вирішили перенести на осінь. Попри це, квитки не анулюються. Вони залишаються дійсними аж до осені.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.