Слідом за Лєрою Педан і Варею Кошовою дочка Слави Камінської Лаура пофарбувалась у рожевий: зіркова мода

Слава Камінська відома українська співачка, кар'єра якої стала дуже успішною через участь у дуеті "НеАнгели" разом з колегою Вікторіє. Сміюхою. Відтоді життям обох співачок почали цікавитись досить активно.

Слава досить скандальна артистка, яка часто потрапляє у різноманітні конфлікти з іншими зірками. Навіть зараз, коли жінка живе за кордоном, вона примудрятися потрапляти у досить цікаві історії. Багато хто з її колег думає, що таким чином Камінська хоче підняти свою популярність. Або робить це заради того, щоб її не забували. Втім це її особиста справа й тому дорікати за це жінці не можна.

Слава Камінська

Загалом за останні кілька років Слава стала досить обговорюваною особистістю. І все це почалося з її гучного розлучення з чоловіком Едгаром Камінським, який є відомим пластичним хірургом. Тоді жінка брала участь у “Танцях з зірками” й активно намагалась створити видимість роману з партнером Дмитром Дікусаром. Але сам танцюрист тоді не підтвердив ці чутки.

Та зараз основний контент історій Камінської – це її діти та життя за кордоном. Відомо, що у шлюбі з Едгаром співачка встигла народити двох чудових дітей, дочку Лауру та сина Леонарда. Зараз донці Камінської вже 8 років, а оскільки діти зараз розвиваються набагато швидше, ніж попередні покоління, то її вже можна вважати доволі дорослою.

Тому, при вихованні важливо враховувати, що дитина – це особистість, яку варто поважати та брати до уваги її бажання й захоплення. Нині й батькам варто змінювати свої підходи до виховання, оскільки світ швидко змінюється. А діти, між іншим, є першими, хто сприймає всі ці зміни на себе.

Дочка Слави з рожевим волоссям

Так, днями Слава показала, як дозволила своїй 8-річний Лаурі пофарбувати волосся у рожевий колір. Можливо не найкращий вік для фарбування, проте дитина задоволена й відчуває, що мама поважає її бажання та дає їй свободу у виборі.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.