“Я не хотів зачепити почуття”: Потап відповів на критику своєї пісні “Волонтер”, яку висміяли Скрипка і Дантес

Творчість буває різною. У когось картини Моне не викликають жодних позитивних емоцій, на відміну від вуличних графіті. І навпаки. Однак, буває так, що за свою творчість артисти отримують шквал критики, на яку потрібно відповідати.

Після початку повномасштабного вторгнення, відбувся справжній бум в українській музичній індустрії. Співаки та співачки почали активно випускати пісні на воєнну тематику. У когось треки виходили чуттєвими та ліричними, а чиїсь роботу відносили до розряду шароварщини (тобто зображення української культури виключно на основі стереотипів). Чимало культових українських артистів потрапили до цього списку. Втім, є ті, хто окрім сміху та іспанського сорому, викликав обурення громадськості.

Настав час вибачень

Популярний український репер Потап днями дав інтерв’ю для видання “Афіша bigmir”. Власне, це перше велике інтерв’ю із чоловіком за період повномасштабної війни. Інтерв’юер поставив чимало запитань, що стосуються особистого життя Потапа. Певна річ, що скандали він не оминув стороною.

Прозвучало запитання про те, що Потап думає про хвилю хейту, яку спричинив його нещодавній трек під назвоб “Волонтер”. Чоловік доволі об’ємно відповів на нього. Репер заявив, що його треки завжди були доволі екстравагантними, різкими та резонансними. Попри це, він наголосив, що не мав на меті образити почуття своїх слухачів. Потап зізнався, що пісня була написана, щоб висловити слова вдячності волонтерам, завдяки яким військові досі гідно тримають оборону.

Прев'ю кліпу на скандальну пісню Потапа
Прев’ю кліпу на скандальну пісню Потапа

Також він зазначив, що у кожної людини музичний смак різниться, тому хейтери були та будуть завжди. Попри це, репер перепросив у тих, кого зачепив та образив текст пісні.

А з чого весь сир-бор почався?

Варто нагадати, що суспільне обурення виникло внаслідок публікації пісні Потапа під назвою “Волонтер”. Значна кількість слухачів невдоволена підтекстом треку. На їхню думку, Потап зневажив усю роботу волонтерів, порівнявши їхню цілодобову титанічну роботу з нічними походеньками. В коментарях на сторінці репера в Instagram з’явились сотні обурених коментарів підписників. На YouTube виникла аналогічна ситуація, внаслідок чого, чоловік закрив коментарі до відео.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.