Прийняв як рідну дочку: як виглядає доросла падчерка Потапа, яка народилася від його найкращого друга

Перший шлюб знаменитого українського продюсера Олексія Потапенко був доволі неоднозначним. Від кого народилася старша дочка Ірини Горової Наталія?

Успіх Потапа на сцені здавався дуже швидким, однак це було оманливе враження. Перед тим, як прогриміти на всю Україну репер багато працював над своїм репертуаром, образом, піснями. У цьому йому допомагав друг Юрій Горовий, який свого часу був одружений на красуні Ірині. У пари народилася дочка Наталія. Згодом дівчинка стане падчеркою Потапа.

Як виглядає доросла падчерка Потапа

Так, згодом майбутня зірка одружиться на колишній дружині свого друга та створить з нею сім’ю. Тім, Юрій не піде з життя пари, і буде довгий час виступати на одній сцені з зірковим товаришем під псевдонімом Хʼюго.

Як виглядає доросла падчерка Потапа

У шлюбі в Олексія та Ірини народився спільний син Андрій. Сім’я здавалася досить щасливою. Юрій Горовий підтримував зв’язок зі своєю рідною дочкою та колишньою дружиною.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Як виглядає доросла падчерка Потапа

Однак, не дочекавшись, коли син підросте Потап прийняв рішення розлучитися з продюсеркою та почав будувати нові стосунки зі своєю партнеркою Настею Каменських.

Спочатку пара наполягала на тому, що Олексій не зраджував своїй дружині зі співачкою, але згодом артист все ж таки зізнався, що не був чесним з Іриною Горовою, чого допускати не можна було. Діти залишилися жити з матір’ю. Наталка на той час вже була досить дорослою і отримувала вищу освіту. Зараз же вона доросла жінка, яка сама себе забезпечує.

Ба більше, після початку повномасштабної війни в Україні стало відомо, що падчерка продюсера вийшла заміж за мусульманина. Її благовірний не полюбляє публічний образ життя, а тому не світиться на фотографіях. Тим не менш, Ірина Горова обожнює свого зятя і норовить його показати підписникам. Чи знайомий Потап з молодою людиною поки що залишається секретом.

Коли пара минулого року приїжджала в Україну Потапа був за кордоном. В період зимових свят молоді люди також відвідали Ірину, але продюсер на той момент знаходився на гастролях. У своїх інтерв’ю Олексій майже не розповідає про стосунки з дочкою колишньої дружини, і Наталія в свою чергу також поводиться досить стримано в усьому, що стосується її вітчима.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.