Яскраве каштанове волосся, хустка на голові і осина талія: як змінилася Марія Яремчук після зникнення зі сцени

Після рішення Марія Яремчук завершити сценічну кар'єру пройшло більше 5 років. За цей час виконавиця встигла побудувати інше життя, але нарешті почала показуватися фанатам.

5 років тому Марія Яремчук вразила своїх шанувальників заявою про те, що не збирається продовжувати свою сценічну кар’єру і хоче її завершити. Офіційною причиною для такого вчинку послужила фобія артистки. Марія Назарівна вперше озвучила, що має страх публічних виступів і через це вимушена обрати своє психічне здоров’я.

Як змінилася Марія Яремчук

Марія Яремчук
Як змінилася Марія Яремчук

З тих пір артистка не ділилася фотографіями і не була активною в соціальних мережах. Однак, після початку повномасштабної війни в Україні все змінилося: виконавиця відчула необхідність підтримати своїх співвітчизників, а тому з тих пір активно ділилася контентом і навіть свіжими кадрами.

За цей час Яремчук змінилося лише в кращу сторону. Співачка пофарбувала волосся у яскраво каштановий колір. Волосся у зірки довге та доглянути. Також неможливо не звернути увагу на її екстремальну стрункість. Марія Назарівна завжди відрізнялася прекрасними фізичними даними та осиною талією і даний параметр також не зазнав змін.

Як змінилася Марія Яремчук

А от стиль співачки дещо змінився. Марія віддає перевагу більш елегантним образам, доповнюючи їх хустками та якісними аксесуарами. Втім, артистку українці незабаром зможуть побачити вживу, адже Марія Назарівна вперше за 5 років виступить на сцені на Євробаченні, про що вже повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Цілком імовірно, що після цього виконавиця може повернутися в шоу-бізнес, але ніяких попередніх заяв щодо своїх планів Яремчук не надавала.

Нагадуємо, що героїня нашої статті є спадкоємицею легендарного Назарія Яремчука. Дівчину вельми тепло прийняли у світські спільноті, а її кар’єра розвивалася стрімко та голосно. Красуня встигла попрацювати з найкращими кліпмейкерами, саунд-продюсерами та заспівати в дуеті з суперзірками.

Красуню навіть підозрювали у романі з Олександром Пономарьовим після його невдалого жарту про їхні любовні стосунки. Однак, особисте життя Марії залишилося закритим для преси. Натомість артисти досі підтримують хороші стосунки.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?