Родичі не схожі: Джамала продемонструвала, як виглядають її рідні бабуся та дідусь – різні категорії людей

Зірка "Євробачення" Джамала знає ціну власним батькам та з теплотою згадує всі проведені моменти з рідними. Показала, як виглядають її дві бабусі та дідусь.

Кожна людина зі своїм віком змінюється. Стається переоцінка своїх цінностей, з’являються певні цілі, бажання на подальше життя, але одне залишається незмінним – сім’я. Саме вона має бути найголовнішою у нашій буденності. Це ті люди, які будуть поруч в найскрутніші моменти, дадуть підтримку та надію на те, що все неодмінно налагодиться.

Відома музична виконавиця кримськотатарського походження отримала звання народної артистки України у 2016 році. Це жінка, яка точно знає, що шлях до успіху не буває легким. Неодноразово отримувала нагороди в багатьох музичних преміях, але найбільшу славу принесла перемога у пісенному конкурсі “Євробачення” у 2016 році.

Крім успішної самореалізації в кар’єрі, щаслива дружина чоловіка Сеїта-Бекіра Сулейманова та матуся прекрасних хлопчиків Еміра-Рахмана, народженого у 2018 році та Селіма-Гірай, який з’явився на світ у 2020-му. Коханий жінки працює економістом, бере активну участь в соціально-політичних проєктах, допомагаючи розв’язати проблеми, кримськотатарської молоді.

Джамала з чоловіком та синами

Джамала показала світлини своїх рідних

Співачка часто з’являється на публічному, інформаційному просторі, дає концерти та активно допомагає своїй країні наблизити її до перемоги. У своєму Instagram-блозі показала своїх найрідніших людей та розповіла, що для неї по-справжньому означає свято Рамадан.

На світлині можна побачити прабабусю, бабусю та дідуся зірки. Зрозуміло, що в артистки дуже тісний родинний зв’язок з її сім’єю, адже з великою теплотою та повагою розповідає про всі моменти з її біографії.

Схожі статті