“Почуття досі живуть”: Григорій Решетнік розкрив правду про стосунки екс-холостяка Топольського і Лозовицької

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вперше прокоментував скандали між Алексом Топольським та Катериною Лозовицькою через рік після завершення зйомок.

Алекса Топольського по праву називають найскандальнішим головним героєм франшизи “Холостяк”. Молода людина доволі незвичайно поводився на проєкті, через що певна кількість дівчат сама захотіла покинути шоу, а після завершення зйомок скандали не завершувалися.

Григорій Решетнік розкрив правду про стосунки Топольського і Лозовицької

Григорій Решетнік розкрив правду про стосунки Топольського і Лозовицької

Так, з Катериною Лозовицькою головний герой розійшовся майже одразу. За версією екс-холостяка ініціатива належала йому, так як він не міг забути фіналістку Олександру Мудру.

Однак, Катерина Лозовицька запевняє, що насправді все було зовсім не так, і розірвати стосунки вирішила вона, так як Топольський не горів бажанням працювати над стосунками та ніяким чином не демонстрував інтерес до своєї обраниці. Натомість підприємець намагався схилити свою обраницю до гри на публіку, що їй дуже не подобалося.

Пізніше переможниця проєкту також повідомила, що бізнесмен через деякий час намагався відновити стосунки, але вона його проігнорувала. Згодом Катерині взагалі довелося чоловіка заблокувати.

Григорій Решетнік повернувся до телебачення
Григорій Решетнік розкрив правду про стосунки Топольського і Лозовицької

Історія взаємо цих двох не завершується, адже вони продовжують ділитися їдкими коментарями на рахунок одне одного на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram. Нещодавно Григорій Решетник прийняв рішення висловитися стосовно даної ситуації і заявив, що це говорить про наявність у молодих людей почуттів.

“Якщо у них є реакція на слова і вчинки одне одного – значить, почуття досі живуть. Якщо почуття проходять – людям стає просто байдуже, що відбувається в житті колись коханої людини… А тут, я так розумію, зовсім інша ситуація”, – сказав Григорій.

Нагадуємо, що на даний момент і Катерина, і Олександра, і Алекс знаходяться у стосунках. Дівчата першими налагодили своє особисте життя, але нещодавно стало відомо і про те, що екс-холостяк знайшов своє кохання на Балі. Тим не менш, обговорення їхнього роману не вщухає.

Схожі статті