Ані Лорак поїхала за кордон, одяглася в камуфляж та вивела з себе росіян: “Не час стверджувати, що за мир”

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак нарвалася на критику через нові кадри за кордоном. Детальніше в нашому матеріалі.

Більше 9 років Ані Лорак гастролює та виступає на сцені маючи серйозні репутаційні проблеми. На батьківщині співачка не виступала близько вісьми років і повернулася на українську сцену лише 2021-го. Не дивлячись ні на що, на артистку чекали фанати, які зберегли її вірність попри численні скандали.

Хто став новим обранцем Ані Лорак
Ані Лорак одяглася в камуфляж та вивела з себе росіян

Виконавиця розраховувала повернутися ще раз, однак 24 лютого відбулося повномасштабне вторгнення і від неї очікували на реакцію. Навіть хейтери сподівалися, що артистка зробить крок на зустріч до примирення з співвітчизниками.

Ані Лорак одяглася в камуфляж та вивела з себе росіян

Втім, артистка навпаки намагалася уникнути прямого діалогу з шанувальниками, видалилася з соціальних мереж та втекла з російської федерації. Від співачки не було жодної вісточки впродовж півроку. Восени 2022-го Кароліна відновила особисту сторінку в Instagram і згодом неодноразово робила заяви щодо війни.

Зокрема Лорак заявила, що вона за мир, проти будь-яких проявів наси**я і просто хоче нести музику та любов у цей світ. Якщо росіяни підтримали виконавицю, то українці — навпаки, з чимт розкритикували за бажання в сидіти на двох стільцях. Але як згодом з’ясувалося, і російських фанатів роздратувати доволі просто.

Нещодавно Лорак оприлюднила у своєму мікроблозі новий відеоролик з-за кордону, на якій постала у камуфляжі. Артистка запросила з собою слухачів на так званий острів кохання.

Ані Лорак одяглася в камуфляж та вивела з себе росіян

У коментарях під публікацією на артистку звалився шквал критики. Користувачів мережі збентежив і колір одягу артистки, і синьо-жовті кольори на тлі, і поїздки по світу.

Ані Лорак одяглася в камуфляж та вивела з себе росіян
Ані Лорак одяглася в камуфляж та вивела з себе росіян

Артистка ніяким чином не реагує на коментарі, і як завжди робить вигляд, що нічого не відбувається.

Нагадуємо, що не так давно бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку поспілкувався з Богданом Безпаловим та заявив, що співачка просто хоче заробити грошей.

Схожі статті