МастерШеф. Професіонали 4 сезон 11 випуск від 22.04.2023: хто покинув шоу – “Шкода, добра і порядна людина”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 11 випуску від 22.04.2023 вже відомо. Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися хто з учасників вилетів.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Професіонали 4 у 11 випуску від 22.04.2023. На цей раз з проєкту пішов учасник на ім’я Данко Матвійчук. Відповідна інформація прозвучала в кінці ефіру, а також була опублікована на офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Instagram.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Учасники отримали від суддів завдання: приготувати блюдо, але з певними обмеженнями. Наприклад, приготувати десерт тірамісу без цукру, щоб він вийшов солодким, замість вершків в десерті використовувати найгостріший перець, готувати страву без ножів або весь час бути в рукавичках для духовки. Деякі учасники змогли вразити суддів своїми стравами, а деякі отримали чорний фартух.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4
Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

При цьому велика кількість глядачів була не задоволена тим, який фінал був у цьому епізоді через те, що завдання містили не тільки кулінарну складову, але й були розраховані на вміння, які для шеф-кухарів на їхню думку взагалі необовʼязкові, а в конкурсах недоречні.

Данко Матвійчук до того, як потрапив на проект займався сироварівнням, а також був експертом зі створення піци. Також чоловік професійно займався підготовкою меню для ресторанів. У цьому сезоні він запам’ятався, як спеціаліст з хорошим потенціалом. Данко встиг розкритися ще у перших випусках, приготувавши неймовірні буряти.

Саме тому аудиторія поставилася до вибору суддів на цей раз доволі недовірливо, адже чоловік подавав великі надії.

Нагадуємо, що цього року зйомки програми проходили абсолютно нових умовах для зірок шоу та учасників. Зокрема усі розмовляють українською мовою, що далеко не кожному дається легко, а робота проводилася в умовах відключення світла та повітряних тривог. Після того, як зйомки завершилися судді ділилися своїми враженнями від них і не приховували того, щоб було доволі важко.

Втім, цей сезон вельми успішний і ба більше, продюсери шоу вже влаштовують кастинг для сезону з аматорами.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.