Учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Данко Матійчук показав свою дружину і доньку: справжня українська сім’я

Сім'я — це найбільша цінність кожної людини. Її ніколи не замінять слава, гроші та успіх. Особливо цінно, коли найближчі перебувають із тобою і в радісні, і в сумні моменти життя.

Чимало зірок досягли значних успіхів у своїй сфері самостійно. Однак, є щасливчики, поруч із якими ногу в ногу крокували та крокують їхні близькі та рідні. Для них сім’я — це справжня опора та підтримка. Український шоу-бізнес знає чимало історій про щасливі родини, яких вважають еталонами в медіапросторі. Наприклад, сім’я Лілії Ребрик, Марічки Падалко або Григорія Решетніка. Врешті, майже кожного дня з’являються нові обличчя в українському медіапросторі, які стають впізнаваними. Одним із таких людей є учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Данко Матійчук. Його особиста історія та любов до своєї сім’ї заслуговують на увагу.

Хто такий Данко Матійчук?

Данко Матійчук — це учасник четвертого сезону кулінарного шоу “МастерШеф. Професіонали”. Як до проекту, так і зараз, він займається сироваріння. Це стало тією родзинкою та фішкою, яка зачепила суддів “МастерШеф” на етапі відбору учасників. Данко здивував Ектора, Володимира Ярославського та Ольгу Мартиновську буратою з овочами. Шеф-кухар розповів, що кожен інгредієнт для страви він зробив спамостійно, в тому числі бурату (італійський сир).

Крім того, Данко Матійчук професійний піцайоло. На своїй сторінці в Instagram він ділиться подробицями своєї роботи та показує підписникам фотографії своїх страв. Однак, не тільки світлинами піци кулінар ділиться із прихильниками.

На його сторінці також іноді з’являються фото із родиною: дружиною Яриною та маленькою донечкою. Сьогодні він поділився селфі із донькою. На світлині вони двоє в образі принцес, що не може не розчулити. Молоде подружжя всі відео та фото із донькою позначає хештегом #Нашазефірка.

Данко Матійчук із донькою
Данко Матійчук із донькою

Також дружина Данко ділилась фрагментами із сімейної прогулянки. Підписники жінки просто в захваті від сімейної ідидилії. Крім того, кулінар розповів про традицію: щонеділі він разом із дружиною та донькою влаштовує відпочинок на свіжому повітрі.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.