Засвітили округлі животи, але народжувати не поспішають: Каменських і Могилевська готуються до материнства?

Співачки, які мають величезну аудиторію прихильників Настя Каменських та Наталія Могилевська засвітили свої округлі животи у своїх соціальних мережах. Невже артистки готуються до материнства?

Батьківство – термін, який простими словами описати майже нереально. Це треба відчути й з ніжністю та великою любов’ю дати своєму малюку все найкраще впродовж його дорослішання.

Армія фанатів наших героїнь матеріалу з нетерпінням чекають на поповнення в їхніх родинах, адже зірки мають все: коханих чоловіків поряд, успішну самореалізацію, а головне – жагу до такого омріяного материнства.

Чи вагітна Настя Каменських та Наталія Могилевська?

Мережею давно ходять плітки, що співачки чекають на поповнення, проте досі чомусь не сповістили про це своїх прихильників. Чи відповідає це дійсності?

Настя Каменських у своїх інтерв’ю змогла дати правдиву відповідь й спростування всім чуткам, що ширяться навколо її персони та начебто “цікавого” положення. Виявилося, що зірка за період повномасштабної війни просто набрала зайвих кілограмів, тому на нових світлинах можна помітити округлий животик.

Сама жінка стверджує, що вона вже багато років “народжує”, адже цей стан їй приписують доволі давно. Співачка запевняє, що таку важливу новину від своїх відданих та найкращих фанів приховувати не стане, тому її підписники у разі чого, дізнаються про все найпершими.

Наталія Могилевська теж входить до списку музичних виконавиць, які ще не відчули, що таке відповідальність за маленьку людину, якій даєш життя. Користувачі соціальних мереж впевнені, що вона знаходиться в неймовірному положенні й виношує свого первістка.

Якщо поглянути правді в очі, то співачка запевняє, що поки не вагітна. Все занадто простіше, аніж можна собі вигадувати. З початком карантинних заходів, які були залучені на тлі поширення COVID-19, багато українців пережили локдаун, обмеження, постійні сидіння вдома. Тому, артистка чесно та відверто зізналася, що набрала зайву вагу, яка досить помітна на її обличчі та фігурі загалом. Це ніяк не пов’язано з положенням виношування свого маляти.

Також в мережі наявна цікава світлина, де Наталія Могилевська постала вже з великим животом на останнім місяцях вагітності. Але ця фотографія виявилася зі знімань фільму “Київський торт”.

Кадри зі знімань фільму Київський торт

Вона розповідає, що зараз поставила собі велику ціль почати правильно харчуватися, займатися активним способом життя та зізналася – має зайвих 10 кілограмів. Цю інформацію жінка озвучила, щоб не втрачати велику мотивацію для досягнення своєї мети у схудненні.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.