Екс-чоловік Ані Лорак показав, як гуляє весняним Києвом з новою обраницею: романтика зашкалює

Мурат Налчаджиоглу доволі відома особистість в українському середовищі, оскільки він тут має свою історію кохання, і вже не одну. Звісно, всі іноземці вважають, що українки є найкращими жінками у світі, але Мурат це доводить власним прикладом.

Налчаджиоглу відомий турецький бізнесмен, який багато років свого життя провів в Україні, тому Київ має особливе місце у серці Мурата. З цим місцем у нього пов’язано багато спогадів, і до того ж переважно особистих. Адже тут він прожив багато років з раніше українською співачкою Ані Лорак.

Історія кохання Мурата з Ані Лорак проіснувала не як у казках, на все життя, але все ж таки гарні моменти й періоди у них були. І найчудовішим спогадом про їхнє подружнє життя це вже досить доросла дочка Софія. дівчина періодично живе то з мамою, то з татом, та змінює атмосферу.

Відомо, що у Мурата є косметичний бізнес, і це всім відома фірма “Farmasi”, яка вже багато років існує на ринку України, Туреччини та інших країнах Європи. І саме у фірмі він зустрів своє друге українське кохання, на ім’я Лілія Реус.

Дівчина вже давно працює в одній компанії з Муратом, але їхні стосунки почалися не так давно. Проте, здається між парою дійсно існує справжнє  кохання, оскільки прийняти дітей від попередніх стосунків.

До того ж судячи з історій Налчаджиоглу та Реус, вони доволі часто та романтично проводять час разом. То вони влаштовують спільні перегляди фільмів, то гуляють.

Так, наприклад, в останніх сторіс турецький бізнесмен Мурат показав, як він нашим з коханою відвідує столичні ресторани, і оскільки вже настала тепла весна, вони разом сиділи на літній терасі.

Сторіс Мурата

Виходячи з цих фотокарток Налчаджиоглу не економить на своїй коханій, адже зараз походи у гарні ресторани коштують не дешево.

Схожі статті