Андрій Данилко публічно обурився щодо скандалу навколо Євробачення: “Чому є Alyona Alyona, а не Руслана?”

Андрій Данилко дав ексклюзивний коментар стосовно скандалу, який розгорівся навколо Євробачення у Ліверпулі. Співак публічно підтримав Руслану Лижичко.

Як відомо, у зв’язку з повномасштабної війною в Україні неможливо провести Євробачення, хоча за правилами пісенного конкурсу, він має відбутися саме у країні переможця минулого року. Українці були готові приймати іноземних гостей у Львові, однак рішення було прийнято на користь Ліверпуля.

Андрій Данилко обурився щодо скандалу навколо Євробачення

Руслана Лижичко показалася в обіймах імпозантного чоловіка
Андрій Данилко обурився щодо скандалу навколо Євробачення

Втім, організація все одно лежить на плечах українців. Не так давно стали відомі імена виконавців, які у перервах між виступами учасників будуть розважати гостей. Серед них Тіна Кароль, Марія Яремчук, Jamala, Alyona Alyona та інші артисти.

Натомість переможницю Євробачення Руслану Лижичко виступати у Великобританії не запросили. Сама артистка жодним чином не відреагувала на дану грубість і не піднімала конфлікт. Тим не менш, замість неї це зробили інші люди, які обурилися подібною поведінкою та не розуміють, чому артистка, яка принесла перемогу Україні навіть не отримала можливості заспівати на концерті.

Нещодавно до скандалу доєднався і Андрій Данилко, який також колись боровся за перемогу на Євробаченні, і зайняв друге місце. Зокрема, виконавець ролі Вєрки Сердючки також обурений і не розуміє логіки, за якою організатори керувалися.

“Я не розумію, як проходив цей відбір. Принцип який? При всій повазі. Я не розумію, чому є alyona alyona, а немає Руслани? Повинна бути якась схема. Хоча, як на мене, хай усі беруть участь”, –заявив артист.

Андрій Данилко поділився думкою, що участь артистів, які не мають жодного відношення до даного заходу виглядає доволі дивно. Втім, відомо, що Руслана все ж таки з’явиться у Ліверпулі, але у заходах, які пов’язані з конкурсом.

“Вони ж не можуть одне і те ж показувати щороку…”, – сказав він.

Також зірка додав, що свого часу його також не запросили виступати на сцені. Сталося це 2017 року після перемоги Джамали. Тоді артист також не розумів принципу, за яким відбулася організація.

Нагадуємо, що Євробачення в Ліверпулі влаштовує Суспільне, яке за декілька років вже встигла потрапити у декілька гучних скандалів у звʼязку з конкурсом.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.