Оля Полякова похизувалася стрункою талією та кубиками на пресі: форми краще, ніж у 18-річної доньки Маші

Оля Полякова відома українська співачка, яка змогла завоювати любов та прихильність зі сторони своїх слухачів. Їй навіть дали певне звання, "Королева ночі" оскільки пісня з цією назвою стала найпопулярнішою.

Полякова завжди має приголомшливий вигляд, оскільки жінка стежить за собою, бо вона артистка, яка часто знаходиться під прицілом камер, тому мати доглянутий вигляд їй необхідно як повітря. А, як відомо, Оля все своє життя, адже відповідально ставиться до того, що вона їсть, п’є, та якою косметикою користується.

Оля Полякова
Оля Полякова

Зараз Олі 44 роки, але вона каже, що зараз виглядає так гарно, як не виглядала у 18-20, тому що жінка розквітає з роками, звісно, за умови якщо вона за собою стежить. А Полякова все життя займалась спортом, стежила за розкладом, харчуванням та зверталась до косметологів, які допомагають їй зберігати молодість і красу.

Й досі Полякова займається спортом, ходить до косметолога та відповідально стежить за своїм харчуванням. І як ми бачимо, такий спосіб життя дійсно допомагає жінці виглядати у 44 на 30 максимум. А ще секрет Олі в тому, що вона все сприймає дуже спокійно. Всі проблеми, всі негаразди артистка не приймає близько до серця, вона обирає шлях прийняття та дій, бо якщо щось сталося з цим вже нічого не поробиш.

Всі багаторічні старання Олі можна побачити на останньому фото, яке жінка виклала в історію, як виглядає її фігура. Тож, Оля засвітила струнку талію та кубики на пресі. І варто сказати, що її тіло виглядає точно набагато молодшим, ні вона є. Така фігура не завжди є у 18-річних дівчат.

Фігура Полякової
Фігура Полякової

Та варто розуміти, що гарна фігура це завжди робота над собою, до того ж регулярна. Якщо ви вже починаєте шлях до красивого тіла, то його треба проходити без перерв та пауз. Займатися потрібно постійно, але це не обов’язково спортзал. Варто знайти свій вид спорту і отримувати користь і задоволення.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.