“Тепер в ліфті буду їздити гарна”: екс-дружина Остапчука Христина майже в піжамі зустріла приємного чоловіка

Завдяки шлюбу з Володимиром Остапчуку, нотаріус Христина Горняк зацікавила своєю особистістю багатьох її підписників. Нещодавно повідомила історію, яка пов'язана з особистим життям.

У 2022 році зіркове подружжя заявило всій країні про рішення офіційного розпаду своєї сім’ї. Сміття зі своєї домівки виносити не стали, адже про причину розлучення колишні не повідомили.

Серце Христини Горняк, за її словами, залишається досі вільним і готове до нових знайомств та запуску “механізму щастя”. У своєму блозі в Instagram жінка розповіла, як виходила зі своєї квартири в супермаркет і зустріла в ліфті красивого чоловіка, який справді їй сподобався.

Христина Горняк
Христина Горняк майже в піжамі зустріла приємного чоловіка

Цей факт свідчить, що Горняк справді відпустила колишні стосунки, розпочала нове життя та змогла впоратися зі своїми душевними переживаннями, які залишив колишній.

Христина зазначила, що в житті буває так званий в народі “закон підлості”, коли збираєшся просто сходити до магазину, не фарбуєшся, майже в піжамі, з нерозчесаним волоссям і саме в цей момент зустрічаєш красивого чоловіка, який так само йшов тією дорогою до супермаркету. Тепер Горняк вирішила завжди ходити охайною та нафарбованою навіть в ліфті.

“Так виглядає закон підлості в мене. Значить, їду я сьогодні в супермаркет. Вийшла з дому майже в піжамі, голову навіть не розчісувала, просто натягнула ось так капюшон, виглядала ну просто жахливо. І в моєму будинку, на одну з поверхів заходить дуже симпатичний хлопець. Як таке може бути? Проїхала в ліфті, вибігаю, йду в супермаркет і він туди йде. І ми просто йшли отак поряд й таке було відчуття, що він думав, що я за ним стежу. Висновок такий: треба завжди ходити гарно. Тепер я в ліфті буду їздити гарна”, – розповіла Христина.

Знаки долі ладні направити нас на правильні рішення. Можливо саме це було підказкою, що на Горняк вже чекає нове, приємне знайомство з гідним її серця чоловіком.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.