“Михасик схожий на мене”: дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала своє дитяче фото – син її копія

Молода, 28-річна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилася ексклюзивними світлинами, як виглядала в дитинстві. Її маленький синочок Михась повна копія матусі.

Дитинство – прекрасний період життя. Ми тільки пізнаємо світ, вчимося говорити, граємося, ходимо в навчальні заклади, а в майбутньому дякуємо своїм найкращим батькам за гідне виховання, любов та підтримку.

Блог в соціальній мережі Instagram Катерини Репяхової стрімко набирає обертів популярності, адже дівчина ділиться щирими життєвими відео зі співаком Павліком, демонструє світлини, які ще не бачив ніхто, розповідає про своїх батьків та плани на майбутнє їхньої зіркової родини.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала своє дитяче фото

Шлюб зіркового музичного виконавця на молодій дівчині викликав у публіки неабиякий шок, адже сімейна пара має велику різницю у віці. Проте стереотипи суспільства не завадили їм для будування міцного фундаменту їхньої сім’ї.

У 2021 році Катерина подарувала Віктору синочка Михайла, який тепер виявилося, що дуже схожий на матусю, яка дала йому життя. Жінка для своїх підписників в блозі показала архівні світлини, як виглядала у своєму дитинстві.

Катерина Репяхова показала свої дитячі фото

“Я просто в шоці, наскільки Михасик схожий на мене. Подивіться, ну це ж копія просто Михась. А тут, як посміхається. Це ж копія Міша”, – розповіла Катерина.

Катерина Репяхова показала свої дитячі фото

Якщо уважніше поглянути на єдиного нащадка нашої героїні й справді бачимо факти, що вражають, адже схожість колосальна. Можливо, коли хлопчик стане дорослим перейме певні риси свого зіркового татуся Павліка, адже зараз він наслідує тільки його творчим здібностям. Обожнює танцювати під спів Віктора й проводить з ним багато вечорів під хіти музиканта.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.