Бабусин стиль: Колишня Остапчука Христина Горняк одягла на себе плетену сукню – більше схоже на плед

Христина Горняк молода й дуже успішна жінка, яка, стала відомою завдяки шлюбу з дуже популярним українським телеведучим, волонтером та шоуменом Володимиром Остапчуком.

Кожна жінка так чи інакше стежить за модними трендами, але смак у кожної леді свій. Хтось любить бути у тренді й навіть не зважає на свої вподобання, купує модне. А хтось має власний смак і стиль, який не піддається тенденціям, але при цьому мають гарний та привабливий вигляд.

Христина Горняк
Христина Горняк

Загалом мода змінюється щосезону, і не кожна має змогу повністю змінювати свій гардероб, а лише частково. Тому, модні історії не для всіх є актуальними. Проте виглядати стильно хоче кожна жінка, і кожна може це робити попри свій бюджет. Ніхто не каже, що бути модно це дорого, варто просто обирати ті речі, які можна комбінувати між собою і бути в собі впевненою.

Так, наприклад, Христина Горняк є справжнім прикладом модної та сильної жінки. Вона полюбляє класику, і це помітно, адже Христина завжди носить костюми, сукні, спідниці, піджаки, пальта і підбори або кросівки. Не можна сказати, що дівчина завжди відповідає останнім трендам, але вона вміло комбінує свій одяг. Багато жінок та молодих дівчат беруть з неї приклад, оскільки Горняк завжди приголомшливо виглядає.

Але днями вона продемонструвала застарілий образ. Річ в тому, що Христина одягнула сукню, яка нагадує плетений бабусин плед. І на вигляд дійсно не відрізнити, адже матеріал, колір та плетіння нагадує саме плед. Та зверху жінка одягнула темно-синій жакет з елементами вишиванки, що додає образу колоритності.

Образ Христини Горняк
Образ Христини Горняк

Тож, загалом образ виглядає цікаво та незвично, але такий образ дійсно вже застарів. Хоча в Європі інша мода, тож можливо у Відні цей стиль є й зараз актуальним.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.