Знайшлася колишня дружина Юрія Горбунова, з якою він тримає зв’язок у шлюбі з Осадчою: перше кохання ведучого

Відомий телеведучий у світі українського шоу-бізнесу Юрій Горбунов зустрів свою жінку серця Катерину Осадчу на знімальному майданчику. Проте знайшлася колишня обраниця, яка зацікавила публіку.

Шлюб телезірок Катерини Осадчої та Юрія Горбунова, на перший погляд, здавався неможливим, аже навіть ззовні вони різняться між собою. Проте кохання не терпить стереотипів суспільства та доводить, що все можливо.

Відомо, що до зустрічі з Осадчою, Горбунов перебував 20 років в офіційному шлюбі з жінкою Людмилою. При заручинах, їй було 37, а йому 25, але вік не зіграв ключової ролі для створення сім’ї. Знайомство відбулося в драматичному театрі в Івано-Франківську. Юрій тільки розпочинав тернистий шлях актора, а майбутня обраниця танцювала в балеті.

Перша дружина Юрія Горбунова Людмила

Зустрівши телеведучого, Людмила була заміжня за іншим чоловіком, якому подарувала донечку Ксенію. Але Горбунов згодом прийняв кохану з донькою, коли та зробила вибір на його користь й брав активну участь у вихованні дівчинки, як вітчим.

На публіці пара майже не з’являлася та не потрапляла до гучних скандалів. Юрій Горбунов взяв на плечі всі обов’язки голови родини та фінансовий тягар, аби забезпечити всім необхідним найрідніших. Сама ж Людмила поставила на паузу кар’єру та займалася облаштуванням домашнього вогнища.

Перша дружина Юрія Горбунова Людмила

Цікаво, що за 20 років подружнього життя, колишні спільних дітей не мали, хоча телеведучий про це давно мріяв. Тому, цю причину не варто виключати, яка могла тільки посприяти їхньому розлученню. У 2015 році стало відомо про розірвання багаторічного шлюбу Юрія Горбунова та Людмили.

Подейкують, що саме тоді розпочався “службовий роман” з другою майбутньою дружиною, телеведучою “Світського життя” Катериною Осадчою. Плітки плітками, але зараз бачимо повну гармонію між цими двома. Щасливі й такі закохані виховують двох спільних синів, про які Горбунов давно мріяв у попередніх стосунках.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.