Найдивніший учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Олександр Дімітров змінив імідж після шоу: стрижка як у Ектора

На кожний сезон "МастерШеф" приходять різномантні учасники, і кожен з них має свої особливості, але головне, що вони неймовірно готують. Інакше до програми вони б точно не пройшли.

Новий сезон “Професіоналів” знімався вже під час війни, й хоча керівництво каналу СТБ та проєкту переймалися, що учасників може бути мало, вийшло навпаки, адже люди хочуть жити, радіти, працювати, займалися улюбленою справою. І  саме  тому новий сезон вийшов дуже вдалим та, як завжди, цікавим.

Важко не погодитись, що кожен учасник має певну харизму, але є й ті, хто запам’ятовується більше за інших. Так, наприклад в четвертих професіоналах зміг виділитися учасник, на ім’я Олександр Дімітров.

Річ в тому, що за весь свій шлях на проєкті, Дімітров себе доволі дивно поводив. Так, він хлопець спокійний і не тягнув ковдру на себе, проте якась така непомітна дивакуватість у його характері присутня. Та головне, що Олександр готує неймовірно.

Зараз Сашко вже повернувся додому, й зійшов з дистанції під назвою “МастерШеф”, але це не означає, що він слабкий кухар, навпаки. Життя без камер значно відрізняється від життя на шоу. Тому всі, хто в нього повертаються, спочатку роблять справи, які давно хотіли. У випадку Сашка – це нова  стрижка.

Виявляється, хлопець поїхав у Львів і знайшов там для себе цирюльника, так заведено було називати барберів раніше. А оскільки Львів – це старе місто, то не дивно, що там використовують такі слова.

Таким чином Дімітров сміливо повторив на собі зачіску головного судді “МастерШеф” Ектора Хіменеса-Браво, адже стрижка дійсно схожа. Проте не є виключенням, що це було ідеєю майстра, який і робив зачіску чоловікові.

Сторіс Саші

Варто нагадати, що Саша пішов з проєкту на достатньо гарній ноті, тому, жодних нарікань до нього немає.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.