Колишня дружина Узелкова Марина Боржемська показала дітей, які помітно виросли: вся родина в тотал-блонді

Тренерка, яка стала відомою завдяки проєкту "Зважені та щасливі" Марина Боржемська показала зворушливу світлину, як виросли її діти. Вся родина постала в одному образі тотал-блонді.

Так, на власній сторінці в соціальній мережі Instagram знаменитість продемонструвала, як виросли її діти від колишнього чоловіка, боксера В’ячеслава Узелкова. Вся мережа ще довго обголювала це, як виявилося згодом, скандальне розлучення.

Помітно, що 13-річний Роберт змужнів та навіть зростом став вищим за зіркову матусю, а 10-річна дівчинка Олівія стала, як тендітна принцеса, дуже схожа на маму та знаходиться під постійним захистом брата.

Вся сім’я постала такими щасливими та усміхненими навіть наперекір такому нелегкому часу для всієї країни. Для образу вся родина обрала одяг в одному, чистому, білосніжному відтінку. Це додає гармонії світлині та показує велику взаємодію між мамою та дітьми.

Марина Боржемська показала дітей, які помітно виросли: вся родина в тотал-блонді

Нагадаємо, що Марина Боржемська під час війни продовжує залишатися в Україні зі своїми нащадками. Вона не засуджує тих, хто виїхав та знаходиться у безпеці, а переконана, що кожен має право вчиняти так, як вважає за потрібне. Також додала, що всі українці мають зосередитися на спільній допомозі рідній країні та дати безпеку своїй сім’ї.

Марина Боржемська

Наразі тренерка займається розвитком своєї кар’єри, дає поштовх для схуднення людям, які мають зайву вагу. Веде спортивні марафони, ділиться вправами та тренуваннями для повсякденності.

У 2018 році болісно пережила розлучення з колишнім В’ячеславом Узелковим. Вона не забороняє бачитися дітям з батьком, але про примирення давно й думати забула. Водночас сам В’ячеслав переконує, що він однолюб і завжди буде кохати Марину.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.