Рецепт піци на сковороді за 5 хвилин — ідеальний варіант, коли зовсім немає часу

Коли зовсім не вистачає часу приготувати смачну, але досить складну страву, на заміну приходять рецепти, час приготування яких займає не більше декількох хвилин.

Одна із таких страв — швидка піца на сковороді. Ви навіть не помітите, як вечеря буде уже на столі.

Спробуємо приготувати?

Процес приготування піци ще не був таким швидким: 5 хвилин на підготовку і 5 хвилин на випікання. Що може бути простіше? До того ж, страва ще й неймовірно смачна. Впевнені, що родина попросить добавки.

Рецепт піци на сковороді за 5 хвилин

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 4 столові ложки сметани
  • 4 столові ложки майонезу
  • 9 столових ложок борошна
  • 1 чайна ложка розпушувачу
  • 100 грамів ковбаси
  • 2 огірка
  • 2 помідори
  • 3 столові ложки кетчупу
  • 100 грамів сиру
Піца на сковороді

Приступаємо до процесу приготування. Візьміть глибоку миску, де будемо замішувати тісто, вбийте туди 2 яйця і додайте по 4 столових ложок майонезу і сметани. Перемішайте суміш за допомогою вінчика. Потім додайте борошно і розпушувач тіста (з його допомогою тісто вийде більш м’яким і пухким). Знову перемішайте все за допомогою вінчика. Залиште тісто на декілька хвилин.

Тим часом приготуємо начинку для нашої піци. Візьміть улюблену ковбасу і наріжте її півкільцями. Середніх два помідори наріжте тонкими кільцями, а солоний огірок невеличкими кружечками. Потім візьміть сир і натріть його на крупній терці. Сиру можете не шкодувати, чим більше, тим смачніша піца у вас вийде.

Розігрійте пательню на плиті. Додайте невелику кількість соняшникової олії, щоб піца не прилипла до сковороди. Перекладіть тісто і рівномірно розподіліть на поверхні. Потім змастіть його зверху кетчупом або улюбленою аджикою чи навіть томатною пастою. Зверху викладіть начинку: ковбасу, помідори і мариновані огірки. Посипте тертим сиром. Зробіть маленький вогонь, накрийте пательню кришкою і готуйте протягом 5 хвилин. Перед подачею посипте зеленню.

Смачного!

Схожі статті

Для чого в каструлю потрібно класти гранчак, коли вариться м’ясо: так не дарма робили ваші і наші бабусі

Сьогодні ми детально розповімо вам про лайфхак із гранчаком в киплячій воді. Завдяки цій пораді ваш бульйон буде наваристим і смачним, а м'ясо дуже ніжним і соковитим.

Ніколи не додавайте цей інгредієнт в тісто: що робить домашню випічку “дубовою” як сухар

Сьогодні ми розповімо вам, чому ж випічка черствіє мало не одразу після приготування. Як виявилось, причина в деяких інгредієнтах, які додають в тісто

Професійні кухарі розкрили секрет найкращих поєднань: інгредієнти, які вдосконалять ваші страви

Сьогодні ми поділимось секретними інгредієнтами, які зможуть зробити будь-яку страву смачнішою та насиченішою. Спробуйте використати ці поради в домашніх умовах - результат вас неодмінно вразить!

Дружина Остапчука Полтавська розсекретила, чим годує зіркового чоловіка: вміє все – від супів до десертів

Молода дружина Остапчука, блогерка Катерина Полтавська активно веде особисті соцмережі. Дівчина ділиться не лише розкішним життям з шоуменом, а й демонструє власні кулінарні здібності.

Цей інгредієнт покращить будь-яку страву: для чого господині додають лимонну кислоту в рецепти

Лимонна кислота - інгредієнтів, який зазвичай прихований в тіні великих смакових компонентів, але відіграє важливу роль у багатьох стравах. Чому ж лимонну кислоту додають до страв?

Для чого заморожують кефір: неочікувана відповідь, яка здивує наповал. Йде не тільки в тісто на оладки

Кефір - це корисний і смачний кисломолочний напій, який багато хто полюбляє споживати на сніданок або в якості перекусу. Але що станеться, якщо ви вирішите заморозити його?