Проміняла Притулу на закордонного красеня: Леся Нікітюк вирішила позагравати до легенди кіно Джареда Лето

Леся Нікітюк відома українська телеведуча, яку, дуже полюбляє публіка. А також Леся нещодавно стала ще й досить популярною співачкою, та навіть, вже має два успішних дуети.

Нікітюк має неабияке почуття гумору, яким, вона дуже активно користується як у кар’єрі, так і в реальному житті. Завдяки цій якості люди часто стають друзями, знаходять спільну мову між собою та завжди можуть вийти з різних ситуацій. Адже саме гумор може лікувати й витягати людей з важких станів, які часто можуть бути дійсно проблематичними. Саме тому, дуже важливо мати поряд таких людей, як Леся, щоб вам завжди піднімали настрій однією своєю появою.

Леся Нікітюк обійшла Арестовича і Кіма
Леся Нікітюк

Нікітюк дуже допомагає її почуття гумору, а також наполеглива праця. Бо, як відомо, жінка починала свій зірковий шлях з посади асистента знаменитостей, а вже потім дівчина пройшла далі й тепер є справжньою зіркою українського телебачення.

Оскільки Леся дуже відома, то вона має велику аудиторію, яка до неї прислухається та поважає її думку. Саме тому, все, що транслює Нікітюк у своїх соцмережах її прихильники сприймають серйозно. Але й часто буває таке, що ведуча просто хоче пожартувати і це дійсно доречно. Саме тому, днями Леся вирішила поділитися своїми думками з приводу зіркових образів на “Met Gala 2023”.

Леся коментувала багато образів та вигадувала дійсно січні жарти. Але Нікітюк найбільше сподобався Джаред Лето, саме тому дівчина позагравала до 51-річного Джареда і написала на його фото

“Набирай, номер не змінився”

Сторіс Лесі
Сторіс Лесі

Тож, телеведуча досить пильно стежила, як цього року проходила одна з найголовніших модних подій на якій був гостем і Джаред. 51-річний актор вкотре підкорив серце телеведучої своїм яскравим і модним образом. Нікітюк просто не втрималась та  написала своє грайливе звернення до актора в Instagram і жартома попросила, щоб він подзвонив їй, бо номер вона не змінювала.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?